Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Asta era porecla celui care a lovit cameramanul TVR sambata la meci. Ce m-a deranjat in tot episodul asta a fost faptul ca cameramanul a fost lovit numai pentru motivul ca se afla acolo… langa linia de tramvai, pe trotuar.

Sa cunosti un individ poreclit Tweety … inseamna ca e un baiat frumos, dragut si atent cu tine. Sa il vezi cum reactioneaza pe stadion e efectul internetului. E efectul lui Hi5 si al filmelor proaste de la televizor.
Sa ai atitudinea asta „Se considera nevinovat, iar imaginile nu probeaza faptul ca l-ar fi lovit pe cameraman (…) In niciun caz nu era un lant, era lesa cainelui sau, pe care il plimbase cu putin timp in urma, iar lesa nu poate fi considerata o arma (…) ” nu iti aminteste decat ca traiesti in Bucuresti … iar astia sunt cei ce te inconjoara.

Update: funblog le zice frumos

Ma uitam azi in trafic si vedeam cat de placut e. Nu era aglomeratie, nu erau claxoane, nu stateai 50 de ore la un semafor.
Cineva trebuia sa inchida usile de intrare in Bucuresti, ca sa ramana linistit. Dar … e prea tarziu … au revenit deja.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. Mihai

  Saptamana asta o sa fie mai bine …
  De lunea viitoare revine spectacolul cu care suntem obisnuiti.

  Reply
 2. skreach

  Nu e fiecare data o porecla ii se potriveste unei persoane. Cunosc si eu niste persoane care in cartier sunt linistite, au porecle care te duc cu mintea la “astia sunt baieti cuminti”, dar cand ii vezi pe stadion …
  Si eu sunt la fel, adica in cartier,gasca sunt intr-un fel si pe stadion altfel.

  Reply
 3. mishu

  Tot pe tema cu Tweety scrisesem si eu ieri ceva 😀 (linkul e pe nume). Parca ar fi sunat mai bine in stirea aia “huliganul care a lovit un cameraman” decat Tweety. Prea il alinta toti pe huliganul ala.

  Reply
 4. skreach

  Daca a facut o anumita chestie nu il puteti numi huligan, daca a facut chestia aia de mai multe ori .. atunci puteti …

  Reply
 5. mishu

  @skreach: Deci iti pot rupe un picior fara probleme. Sunt huligan daca dupa aia ti-l rup si pe celalalt. Am inteles bine ?

  Reply
 6. Cosmin

  Nu zic ca este bine ce a facut, pentru ca nu este. Dar si acest cameraman putea sa lase acea camera jos. Este dreptul fiecaruia sa sel ase filmat sau nu. Din diverse motive acei oameni nu vroiau sa fie filmati..nu se ajungea la asta daca ar fi lasat camera jos si ar fi mers mai departe, dar el a preferat sa filmeze in continuare asumandu-si un risc..pe care l-a platit pana la urma. Nu s-ar fi ajuns la asta daca nu ar fi incercat cu tot dinadinsul sa obtina un material atunci.

  Reply
 7. LuC@S

  NU cred ca e bine ceea ce a facut Tweety Dar cameramanul exagereaza (cred au) Tweety nu pare a fi un om atat de agresiv cum spun ziaristii

  Reply
 8. Moi

  Pe handicapatu ala il cunosc de mult. oricum si din film k nu e altceva decat un las, pentru k a dat si pe urma a fugit…se mai si uita in urma ca prostu!!!! si faza e k nu cred k o sa skpe prea usor fara inchisoare, pt k lucrurile nu mai sunt acum k inainte.si dak o sa dea masa sau tacsu spaga k sa skpe, numai faptu k a lovit o persoana din presa va face k ziarele si televiziunile romanesti sa fak achete si sa il dea in gat p’ala kre o sa ia spaga!!!!!!!!!!futu-ti gura matii de handikpat!!!inchisoareeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.