Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Unii imi ziceau azi sa vorbesc cu Iliescu despre revolutie, despre chestii care s-au intamplat acolo, sa va intreb pe voi cum a fost la revolutie, pun pariu ca multi dintre voi nici nu stiati ce e la TVR in ziua aia.

Altii imi ziceau sa cumpar frisca, multe tuburi de frisca si sa incingem o bataie cu frisca in club A diseara. Ar fi mers ideea, dar ne murdarim si nu toti au masini de spalat totusi.

In schimb eu ma gandesc la viitor, cum ar fi tara fara Ililescu, cand se va schimba clasa politica actuala, ce dracu urmeaza cu economia mondiala aflata in delir in momentul de fata si cu leul care se loveste de toti stalpii. Asta chiar daca guvernatorul BNR zice ca va incerca sa mentina cursul stabil.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. promd

  Tara asta fara javrele care ne conduc si ne-au condus ar fi ajuns acum undeva pe la nivelul Intaliei,Frantei,Germaniei si altor tari dezvoltate!

  Reply
 2. Doro

  Am fost la blogger mitingu’ ăla ca să mă distrez, ca să cunosc lumea cu care împart blogosfera şi pun pariu că o foarte mare parte din cei ce au venit tot pentru asta au fost acolo.
  Să fim serioşi.. cine venea pentru javra de Iliescu. Şi cine aşteaptă din partea lui o argumentare cum trebuie dusă la capăt?!

  Reply
 3. sin

  o intrebare care ar trebui adresata lu ilici ar fi cand are de gand sa se duca p***i de suflet o data.

  Reply
 4. Rafaela

  As indrazni sa ma aventurez intr-o descifrare a viitorului: tara va ramane aceeasi chiar si fara Iliescu, este un personaj marginalizat al adevaratului joc politic, clasa politica actuala se va reforma atunci cand interesul general social va fi implementat prin politici publice coerente( nu prin intermediul votului uninominal, asa cum sustine Traian Basescu), economia mondiala detine forta si strategiile necesare sa se reabiliteze atunci cand se afla intr-un moment de criza, iar leul va cunoaste fluctuatii impresionante atata vreme cat inflatia devine rutina.

  Reply
 5. AfterD

  De ce e nasoala deprecierea leului ? In afara de faptul ca va raneste in orgoliul vostru de patrioti de weekend ?

  Reply
 6. sin

  cand ai de platit toate rahaturile de aici in euro (facturi/chirie/etc) si sa dai cu 200-300 de ron in plus pe ele la sfarsitul/inceputul lunii ca s-a dus euro sus devine mai nasol. pentru ca banii aia de-i dai in plus acolo trebuie sa-i produci renuntand la altele…

  Reply
 7. alexz

  Iliescu? e casat. E o idee atrofiata. Mai periculos este un Nastase (aparent casat si el) Vadim, Voiculescu sau Becali pentru viitorul tarii si imaginea ei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.