Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Realitatea TV face un teledon pentru ajutarea persoanelor afectate de inundatii.

Stiu, scepticii toti vor spune … daaa inca unii, sa isi faca ei bani, sa isi faca ei parte, sa fure ei … cu teledonul asta numai fura ….

MUIE!

Asta spuneti voi pana cand va prinde … pana cand va loveste. Important e ce faceti mai tarziu. Nici nu stiu cum imi e sa scriu mai departe. Nu vreau sa dau nume, nu vreau sa vorbesc despre el, insa sunt blocat, nu stiu cum sa-l ajut. Da, am un prieten care e afectat in urma inundatiilor.

Si acuma ma gandesc, daca tie iti pica blocul in care locuiesti pentru ca o baba a lasat gazele deschise … ce faci? Dormi in masina? Care masina?

Si tu te gandesti la ei ?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

17 Responses

 1. calin

  cristi… chiar ca esti ridicol (penal), cica de ce nu si-a asigurat casa… esti cumva broker de asigurari? mama lor de comisioane… si de si-o asigura veneau “hartogariiile – dupa vreo 3 luni” sa le spuna ca nu se incadreaza in tipul de asigurare facut… morons

  Reply
 2. piticu

  Innocente nu, e mai bine sa vorbesti sa te afli in treaba.

  Si revin cu intrebarea la care nici un nesimtit din astia nu are curajul sa raspunda.

  Ce faci ma daca ramai fara casa la fel ca aia?

  Asa ca …

  Reply
 3. gunnar

  Ce garantii ofera asemenea teledonuri? Care e ultimul teledon despre care stiti clar ce s-a facut cu banii?
  Cate case isi propune sa reconstruiasca teledonul? In cati ani?

  Eu sunt stupefiat de modul cum sunt tratate situatiile de urgenta in romania. Ploua, sunt inundatii si toti o dau ca asa ii bate dumnezeu, ca furia apelor, ca soarta nemiloasa. Ca si cum vinovatii pentru proasta organizare si pregatire sunt dumnezeu, apele si soarta.

  Cum naiba ca pe vremea comunistilor nu erau inundatii an de an? Anul trecut pe vremea asta erau inundatii in Constanta. Ce faceau comunistii aia? Pai curatau albiile raurilor, faceau lucrari hidrotehnice, nu te lasau sa construiesti unde vrei tu, nu te lasau sa tai padurea. Eu ma intreb: prefectii si primarii unde au fost inundatii anul asta aveau macar o harta cu zonele cu risc de inundatii? O plansa pe care sa scrie – daca ploua x litri se inunda zona asta, daca ploua y litri se inunda si dincoace. Cate amenzi au dat ca lumea a construit unde nu trebuie? Cine construia stia ca zona aia risca sa fie inundata la niste ploi mai serioase?

  Mi se pare foarte ciudat ca ministri si presedintele tarii sa participe la teledonuri in loc sa aloce fonduri de la buget pentru reconstructia zonei. O apa minerala si un pateu nu rezolva situatia. Sinistratii nu au nevoie de pomeni improvizate, au nevoie de ajutorul ORGANIZAT al autoritatilor locale, au nevoie sa simta ca statul ii sustine si nu mila teledonatorilor. In tarile europene sinistratii sunt cazati in structuri inchiriate sau puse la dispozitia autoritatilor si li se asigura masa si acoperis. Apoi se numara daunele, se aloca fonduri si se incepe reconstructia. NU SE FAC TELEDONURI.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.