Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

In articolul de mai jos in care am spus ca vreau sa cumpar monitor am specificat clar ca vreau sa dau la schimb monitorul meu vechi, DELL. Bineinteles ca nimeni de la magazinele online, astea care citesc bloguri si sunt active pe internet nu s-a bagat in seama. De aici trag o singura concluzie, nu vor reclama, nu vor nici bani si nici nu vor sa isi vanda marfa.

Partea si mai interesanta e ca nimeni nu vrea sa recicleze. Adica ai un monitor vechi, ce faci cu el? Pai faci ce fac vecinii mei. Il arunci in fatza blocului frumos pana cand va trece cineva (habar n`am cine, ca aia de la salubrizare nu-l ridica) sa-l ridice si sa-l duca de acolo.
Drept urmare atunci de ce mai platim taxa verde sau timbrul verde la produsele electronice daca pe cele vechi, pe care le platim sa fie reciclate nu le putem recicla. Cu ocazia asta salut ideea unor magazine de cartier de a strange bateriile consumate (hoho si am vazut un recipient din ala de strans baterii plin ochi aseara), asta ca sa nu mai arunce lumea bateriile la gunoi.

Totodata vrea vreun magazin online reclama?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. liviu amza (nadie)

  si eu am vazut la Germanos Orange si Vodafone ca string bateriile uzate.nici nu sti cit ma bucur sa vad asta.eu din cite stiam la sfirsitul fiecarei luni se lasa la scara componentele vechi iar o masina le aduna si le duce la reciclat.daca nu le ia oamenii inainte.are dreptate Alexandru Savu.gaseste pe cineva care are nevoie de el.nu-i pacat sa-l dezasambleze cind poate sa stea pe biroul unui om care are nevoie de el?mai faci un roman (nu conteaza nationalitatea) fericit.si eu am primit cadou un calculator de la unchiul meu.nici in 10 ani nu eream in stare sa-mi cumpar unul.MULTUMESC GIGI. 🙂

  Reply
 2. Andrei

  Ca sa scapi de el, stiu ca era o campanie a Ministerului de Mediu…”Marea debarasare” ii zicea si parca era o data pe luna, in primul weekend…da’ nu am mai auzit nimic de asta in ultimul timp. Uite aici ca sa iti faci o idee http://www.deseurielectrice.ro/

  Reply
 3. bogdan b

  @piticu:
  – nu ai spus ca Dell-ul nu mai functioneaza, am aflat abia in comentarii
  – “magazinele astea online” mai si muncesc cred 🙂 nu stiu daca au apucat sa-ti citeasca toti postul intr-o zi de luni
  – periodic sunt actiuni de genul “scoate electronicele vechi in fata blocului si noi le ridicam”. Cel putin in Ploiesti sunt. Sa nu mai spun ca “autoritatile” ar trebui sa-ti puna la dispozitie un loc unde sa reciclezi electronicele si altele….
  – cate magazine online iti percep taxa verde? 🙂

  Reply
 4. Nick

  E așa de complicat să faci o comandă pe net la unul din mazinele online?
  Sau acum te consideri ajuns la un statut social într-atât de ridicat încât să organizezi concurs de oferte pe blog? (mai ales pentru o așa comandă substanțială)
  În stilul ăsta, mâine – poimâine te vad dând si comenzi de pizza pe net. Primul venit – primul plătit!
  Pai nu?
  A, încă ceva: LH3000 are tuner DVB încorporat.

  Reply
 5. liviu amza (nadie)

  uite vezi si in Ploiesti se scot afara cele vechi nefuntionale.trebuia sa ma gindesc ca daca mergea nu-l aruncai tu.poate-l face un electronist.eu nu-mi luam calculator pentru ca nu ma gindeam la el asa ca l-am primit.e adevarat iti deschide o portita spre lume.este exact cum fac traficantii de droguri.dau un pic degeaba dupa care te duci singur sa cumperi.ai calculator bagi net iei consumabile etc. 🙂

  Reply
 6. liviu amza (nadie)

  ai scris vreodata pe hirtie numarul de telefon si numele unei persoane cu litere mici sa-i vezi reactia?noi oamenii sintem ciudati asa-i?poate intelegi ce vreau sa spun.nu prea ma pricep la anagrame.dar sint teribil de siciit de………lasa asa.zici te uiti observi……… 🙂

  Reply
 7. Donatiionline

  Daca inca mai poate fi utilizat, poti sa-l donezi cuiva caruia ii trebuie.

  Ce-i drept nu obtii nici un ban, dar macar scapi de el.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.