Inca o data cod galben pentru TOATA tara. Deci … linistiti-va ca ne prajim oricum. Acum depinde de cum vreti, mai crocanti sau mai arsi.
In schimb pana la prajire trebuie sa batem carnea, sa o spalam si sa o pregatim bine.

Thanks to Irina

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

One Response

  1. Irina

    Uau, m-ai celebrizat, piticule! ce misto! si eu care ma laudam ca nu exist pe google…iata ca am intrat direct intr-un blog din primele 10 🙂 mai sa fie… mai rau e ca m-ai linkuit cu inmh-u’ 🙁 anyway, la ce ai scris tu acolo sub harta aia galbejita as mai adauga ca maine cica se lasa si cu tunete, fulgere si vâj-vâj dupa dogoarea mare de la amiaza.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.