A aparut HTC Dream, bineinteles ca vine la noi pe la finalul lui 2009, ce dracu suntem mai destepti?

Eu cica valorez 6 mii de euro, sariti cu banii (iiiii – ca sa fie).

Nici unul din situl siturile (!?!) operatorilor de telefonie mobila din Romania nu e disponibil pentru mobil. Adica, eu vreau sa intru de pe mobil pe un orange.ro sau vodafone.ro. Trebuie sa mi se incarce pagina cu flash, java si toate. Si totusi e mobil … parca nu se poate mai bine nu??

Si azi m-a intrebat cineva cand sunt liber …
I-am raspuns ca intre 18:30 si 20 cand ma duc acasa si raman blocat in trafic, am o groaza de timp liber. Azi am stat de vorba la telefon juma de ora, m-am uitat la wall-e in masina si am dat si vreo 2 mailuri, ca deh … daca tot stau si consum motorina tre sa fiu si productiv.
Si erau niste ciudati pe langa mine care se uitau la mine de ce ma uit la film … pai … ca nu ma misc? 🙂

Ba, dar valorez mai mult decat Cabral 🙂

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. Andrei

  HTC Dream sucks rau la design… e pacat ca nu s-au straduit putin mai tare, mai ales ca baietii sunt cat se paote de competenti. Iar momentan are lag cand faci scroll pe pagini web, nu are multi-touch pentru un zoom mai facil… eu zic insa ca urmatoarele editii de telefoane cu Android vor fi “da shit”!

  Reply
 2. Andrei

  “-am uitat la wall-e in masina”
  Repeat after me :
  Nimic nu se compara cu Playstation Portable + Griffin RoadDock.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.