Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

La ora 8:30 vreo 30 de gagici (unele au carat dupa ele si prietenii) erau in fata la Cinema Patria asteptand sa se deschida sa vada Totul despre Sex. Eu inca stau si ma intreb ce dracu invata ele de la filmul ala?

Aeroportul Baneasa e un loc infect si imputit, mai rau acum pentru ca a venit vara. Daca dimineata la 9 era aerul respirabil, deja la ora 10 devenise puturos rau.

Pe Bucuresti – Pitesti se circula bine, gropi mari mai sunt doar pe sensul spre Bucuresti si parca nici denivelarile nu se mai simt asa de puternic. In schimb la intrarea in Pitesti, acolo unde au facut centura circula toate tampeniile de masini pe strada aia, drept urmare nu-i mai dau mult timp pana se va strica de tot.

De evitat orasul Pitesti, strazile sunt nereabilitate de pe la inceputul lui 2000, deci gropi multe si nasoale. E nasol cand iesi de pe autostrada obisnuit cu drum lin si te trezesti lovindu-te de toate gropile posibile.

Aerul si nivelul de praf intre Bucuresti si Pitesti nu se pot compara. Daca in Bucuresti la 25 de grade exista senzatia de sufocare, lucru care ma obliga sa merg cu geamul inchis si aer conditionat, la Pitesti la aceeasi temperatura, la jumatate de ora diferenta era senzatia de racoare, cu aer curat si respirabil.

S-a luat vacanta deja? Au inceput cocediile?  Traficul e mult mai lejer incepand de ieri (sau nimeresc eu numai perioade libere).

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

19 Responses

 1. Capello

  LOOOL, ce tare esti
  “La ora 8:30 vreo 30 de gagici (unele au carat dupa ele si prietenii) erau in fata la Cinema Patria asteptand sa se deschida sa vada Totul despre Sex. Eu inca stau si ma intreb ce dracu invata ele de la filmul ala?”

  :)))

  A fost festivitatea/serbarea/ de absolvire la FABIZ , ASE :))

  Reply
 2. Kittutza

  Eh,mai e putin pana la vacanta.Si cand ma gandesc ca trebuie sa merg dupa ce se ia vacanta (luni) o zi la practica…trebuia sa merg 2 saptamani.Muream.

  Reply
 3. Crash

  Nimeresti tu perioade fara aglomerare. Acum daca mergi prin centru, traficul e fluid aproape la orice ora, dar treci prin d-na ghica – obos sau prin piata sudului sau prin militari sa vezi aglomeratie.

  Autostrada e destul de buna si gropile de care zici nu sunt chiar asa rele. Am fost ieri pe acolo. Pe la 230km/h nu mai simti de fapt nici o groapa ca oricum zbori peste ele… 😀

  Reply
 4. aMa

  Şi iaşul a devenit aşa.Cel puţin prin zonele centrale pe la 12 deja nu mai suporţi căldura.

  Reply
 5. Piticu21

  Unde naiba i-ai dat tu 230 ca la cat de aglomerata e m-am chinuit azi sa prind mai mult de 180 si n-apucam

  Reply
 6. Crash

  Diferenta de putere dintre masinile noastre e de 105 CP in favoarea masinii mele (mi-am luat alta) asa ca nu-mi ia prea mult sa ajung acolo. 😀

  Am venit aseara de la Sibiu si nu a fost aglomeratie prea mare pe sensul Pitesti – Buc. E drept ca tasnesc tot felul de idioti din prima banda cu 95 la ora ca sa depaseasca tiruri care merg cu 90. Si sa vezi ce palpitant e sa-ti intre ABS, AFU, EBD si alte sisteme cand franezi brusc de la 200 la 90. A si mi se aprind si luminile de avarie cand franez brusc 😛

  Reply
 7. piticu

  la cinema? si deasupra sa scrie totul despre sex? Absolvirea de la ASE? 🙂

  MWHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.