Azi se aniverseaza iarasi ziua lui Ceausescu. Cum el a construit Romania Contemporana (cartea de istorie, clasa a 12-a) toata lumea ii va multumi si-l va lauda. I se vor inchina ode si alte emisiuni la TV care vor prezenta ce-si vor mai aduce aminte jurnalistii.

[poll id=”35″]

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. cristache

  Taci ca eu reconsider intamplarile. Si ma gandesc ca a fost totusi un vizionar, in acelasi timp trebuia si o schimbare majora.. oricum ar fi fost nu umbla cu shit-uri de astea cu energii si nici cu chilotii violet in buzunar sa ii aduca noroc. 🙂

  Reply
 2. Mircea Alex

  Conspirationistii unde sunt?
  Pai sa-i zicem La Multi Ani.. ca doar el traieste, nu?! :))
  In fine eu unu m-am saturat. Peste tot pe unde te-ai duce dai numa de pensionari care probabil nostalgici fiind dupa vremurile cand stateau cu sticlele dimineata la lapte, ii gasesti si acum la cozi interminabile sa isi plateasca ba gazu` ba curentu` samd… cu toate ca se poate achita si in alte locuri unde nu-i nimeni, paypoint, banci, bla bla…Si ghici de ce discuta? 😀 Ati ghicit, despre Ceausescu si despre cat de bine le era lor atunci in vremea raposatului. Mai da`o in masa de treaba. Dreptate are vorba aia din popor… ca odata omu` ajuns batran, da in mintea copilului. 😛

  Reply
  • Victor

   Nu stiu exact CE anume ma face sa cred ca dumneata de fapt dorisesi sa-l indemni “s-o dea in ma-sa” (cu “caciulita” pe primul “a”) nu “in masa” (eventual cu “caciulita” pe al doilea “a”).

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.