Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Am primit adineauri o scrisoare, tiparita pe hartie lucioasa, de la Adrian Inimaroiu, de fapt de la Primaria sectorului 4, unde se explica de ce abia acum au inceput investiile in sector.

Explicatia e simpla, abia anul trecut in decembrie au obtinut un credit de la nu stiu ce banca, in valoare de nu stiu cate milioane de euro.

Daca pana acum n-au investit decat 12 milioane de lei in tot sectorul, iar abia acum investesc bani si actiuni, pentru ca (chipurile) abia acum au facut rost de bani, sa fiu scuzat, dar ce au facut 3 ani de zile? Nu cumva au frecat-o  linistit pe banii publici?

Si cat de idiot sa fii ca in 2008 sa dai vina in continuare pe lipsa banilor, sperand ca cineva te crede?

Domnule Inimaroiu sunteti un mare idiot. Cum v-ati putut imagina ca noi vom crede asa ceva? Si ce rezolvati cu asfaltarea dintre blocuri? Macar daca ar fi fost facuta asa cum trebuie, nu in dorul lelii ca sa se vada o strada ca e neagra acum si nu alba, de praful depus de atatia ani. Pe langa asta, cum e posibil ca la nici o luna de cand ati asfaltat si ati avut scandal cu bordurile videanu, sa avem deja gropi pe strazile astea asfaltate? Si cum dracu se face ca dupa fiecare asfaltare vine unul sa sparga strada ca sa ridice canale sau te mai miri ce.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. Razvan Tirboaca

  Foarte foarte adevarat .. si tin sa subliniez “Si cum dracu se face ca dupa fiecare asfaltare vine unul sa sparga strada ca sa ridice canale sau te mai miri ce.”

  Chiar azi in lateral la Mega Image se spargea asfaltul pus maxim acum o saptamana .. platim taxe sa-si bata joc niste poponari de noi!

  Reply
 2. mihaipopa

  In micul meu orasel de provincie e si mai tare treaba … primarul dupa ce a stat 8 ani la primarie fara sa faca mare lucru acum o da in 5+1 ( ca la ofertele din hypermarketuri) : o nouă maternitate, prima mare universitate, drumuri şi parcări, scutirea de la taxe şi impozite locale a celor cu venituri mici, locuinţe şi loturi de case pentru tineri si bonus ( cado cado vorba italianului cu bijuteriliile cado) o “reabilitarea termică a clădirilor construite înainte de 1990” …Toate acestea la minunatul pret de …inca 4 ani la primarie … ce mai aproape gratis…

  Reply
 3. Dl. Petcu

  din pacate asta cu spartul dupa spart este o boala grea a bucurestiului

  si da, este campanie, sa vezi ce de-am mai primit eu cu ontanu … si asta de acu’ 1 luna 🙂

  Reply
 4. Auggie

  sa vezi in pajura cum baietii de la ADP sectorul 1 matura si refac spatiile verzi, e campanie, ca acum 4 ani cind era o mica asfaltare in Bucurestii noi care brsuc a fpst oprita dupa ce nu a mai iesit ales fostul primar.

  AA si sa nu uit chiliman ma anunta ca arefacut parculetul din spate de la coloane, Dom’ primar EU am platit pentru parculetul ala pentru ca este si porpietatea MEA cum e si apartamentul din acelasi bloc in care stau. Da e campanie !

  Reply
 5. Gabi

  Campania a inceput demult.Toti au inceput-o ,fara exceptii.Tu stii mai multe decat noi,asa ca nu-ti mai zicem nimic.Vezi ca dincolo sunt unii care fac mizerie.Trebuie sa le atraga cineva atentia sa pastreze curatenia si acum si intotdeauna.

  Reply
 6. james crissilv

  ca e un mare idiot nu e niciun mister. dar ne ia pe toti de idioti si asta trebuie penalizat. oricum el e obisnuit cu penalele….
  o zi minunata iti doresc

  Reply
 7. Alina

  Draga, o sa miste ceva p`acolo…iar dupa alegeri…probabil…s-au epuizat fondurile, sau le-a luat banca banii inapoi…hai ma lasi …am mai vazut eu de-ai din` astia..la mine in Tg-Jiu este plan de modernizare al orasului de ani de zile..Ghici …acum o luna s-au apucat de lucrari in centru ..pe unde treci vezi oameni vopsid borduri, reparatii de drumuri in cartiere, trafic deviat, gardulete tunse aranjate, flori peste tot ..un vis devenit realitate …alegeti acelasi primar ca doar uite cum face orasul ..ma lasi ..de ce drac nu s-au apucat pana acum ?! Niciodata nu e prea tarziu dar ideea e ca se misca atat de repede…incat am ajuns la concluzia ca totul e facut la duzina …o tara …ma abtin ..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.