Pe techcrunch e un articol interesant care prezinta un prototip pentru un device ce se pare ca va aparea in 2010 pe piata. Camera asta ar sti cum sa pozeze acele elemente pe care tu le vezi in fiecare zi si pe care tu vrei sa le retii peste ani si ani, un fel de album foto cu viata ta facut de catre tine, cu voia ta, atunci cand softul crede de cuvinta.

In schimb articolul se termina cu o intrebare simpla. Ai folosi device-ul asta care face poze a ceea ce vezi tu si le pune pe net ca sa le vada toata lumea? Raspunsurile sunt stranse, in schimb pe mine argumentele ma intereseaza, de ce l-ai folosi sau de ce nu?

Eu am votat ca l-as folosi, pentru ca oricum, daca nu pe blog, pe twitter sau prin alte bloguri oricum aflati voi tot ceea ce fac eu.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. sandy

  Pai si daca pozeaza tot ce vezi tu…o sa te pozeze si in baie sau in pat. Si imagini d-astea vrei sa pui pe net? hi hi…

  Reply
 2. Andi aka @andi0k

  Imi imagimez cum ar fi sa incerci sa iti schimbi job-ul … aproape imposibil :)))
  Daca iti fotografiaza pagina de web cu bestjobs si vede seful …

  Reply
 3. je

  piticul, cam slab cu comentariile. Am impresia ca lumea si-a dat seama ca esti un ipocrit si atat.VARZAAAAAAAAAAA!

  P.S. Am zis sa vad cum mai arati dupa un an, slab, foarte slab, in locul tau m-as lasa de meserie.

  Reply
 4. Robintel

  În niciun caz. În primul rând nu toată lumea cu care intru în contact vrea să fie văzută pe net. Şi-apoi viaţa mea mă priveşte întâi pe mine…

  Reply
 5. gabitz

  A fost un film acum ceva timp fix pe tema asta – The final cut. Tot filmul vietii era editat dupa moarte de ‘cutter’ si prezentat la inmormantarea persoanei. Cam creepy, dupa parerea mea, dar filmul e interesant.
  Ca sa-ti raspund la intrebare, nu as folosi respectivul device, pentru ca viata mea e personala si atat. Iar pentru ce vad in jur si vreau sa share cu lumea exista aparat foto 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.