Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deci explicatiile aiurea despre produse se gasesc pana si la cei de seama producatori.

Twelve USB 2.0 ports (8 external ports, 2 internal headers). Adica 8 + 2 = 12 🙂

De aici

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. adi

  pai 8 externe+2 interne + 2.0 (de la usb2.0) = 12 :))

  ps: daca se chema usb2.5, atunci produsl era Twelve Dot Five

  Reply
 2. Stefan

  De fapt au dreptate. “2 internal headers” inseamna ca ai pe placa de baza 2 mufe in care poti monta inca 2 conectoare care au pe ele cate 2 porturi USB. Adica 8 + 2*2 = 12. 🙂

  Reply
 3. vipera

  Pai matematica americana e diferita 😀 si britanicii se pot mandrii cu agest gen de calcule, lucrez zilnic cu ei si deja am invatat ca la ei 1+1 este egal cu 2 doar uneori :)))

  Reply
 4. seba18

  @Stefan are dreptate, asta voiam sa zic si eu dar se pare ca mi-a luat-o inainte… 😛
  @Piticu, nu cred ca asta voiai sa auzi….de fapt cred ca te-ai pripit putin cand ai postat asta 😛

  Reply
 5. neokidu

  deci. 1 la mana, cik eu lucrez in domeniu (web-deisgn, etc..) asta k sa stii din start … si zilele astea din lipsa d kef d orice altceva, iau la rand site-urile “mai marilor blogging-ului romanesc”… asa, si rad ce rad, si ajung la stirea asta. ei bn, apropo de:


  piticu Says:
  August 4th, 2008 at 8:47

  asta vroiam sa aud 🙂

  as avea de comentat ceva: dk aia asteptai sa auzi, puteai sa pui o intrebare. mi se apre stupid de-a dreptu’, defaimare, etc. u name it. dar nah, in fine. e bn k o tara intreaga ia de bun acest blog (k doar d’oh… e printre cele mai “tari” blog-uri din .ro) si nah, cu ce ramane user-ulin cap? citez: “ce idioti sunt aia de la intel!!!”, pt k guess what? multi useri nici macar nu se vor mai deranja sa citeasca comment-urile sa vada k intr-adevar


  Stefan Says:
  August 4th, 2008 at 8:28

  De fapt au dreptate. “2 internal headers” inseamna ca ai pe placa de baza 2 mufe in care poti monta inca 2 conectoare care au pe ele cate 2 porturi USB. Adica 8 + 2*2 = 12. 🙂

  asa cum bine a explicat. User-ul va ramane cu ideea “ce prosti sunt intel”. sincer, kar mi se pare o prostie. si ink 1 kestie: dk nu ai cunostiinte IT&C, poti cere lamuriri… e mai simplu decat sa “tampim poporu’ cu blog-ul” (fraza originala: “tampim poporu’ cu televizorul…”).

  in rest ce sa zic? multa bafta k doar esti printre ce mai “tari” si mediatizati bloggeri din tara, nu?

  acum m-am uitat si am observat locu’ 10 in trafic.ro. bravo, cu asemenea articole sigur vei atrage userii…

  zbye now, back 2 work…

  Reply
 6. mihaitha

  Pun pariu ca nu te-ai atins in viata ta de o placa de baza. Doamne fereste sa mai zicem de a asambla un calculator! Poate daca te-ai fi obosit, te-ai fi impiedicat si de connector-ul de USB extern, si n-ai mai fi postat articolul asta. Ma scuteai pe mine, pe neokidu si pe stefan sa postam ca sa iti demonstram cat de inteligent esti.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.