Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Ok. S-au inchis spitalele. Foarte bine zic. Eram satul si fricos de spitalele care erau slab dotate unde se intamplau diverse chestii. Ca nu s-a facut nici o evaluare a spitalelor care s-au inchis, iarasi e tipic romanesc si tine fix de ignoranta de care ziceam mai devreme (si voi mai reveni).

Dar acum ce facem?

Deschidem si noi spitale private? Deschidem clinici private in localitatile unde spitalele de stat s-au inchis? Miroase cineva afacerea si pleaca instant cu o clinica de 2 camere, urmand ca sa se dezvolte pe parcurs? Si nu de alta, dar romanii mananca medicamente pe paine, fara sa stie, fara sa le faca neapara bine. Asa de control.

Da chiar, tu umbli cu ketonalul in geanta nu?

Sau vrem sa ajungem la fel ca in Africa de Sud?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Gerhald

  O sa se faca minunate camine pentru batrani, unde persoanele de varsta a treia vor muri neputincioase pentru ca nu vor exista suficienti angajati care sa aiba grija de ei. Si asa, firmele private vor prelua caminele si le vor privatiza.

  Reply
 2. StiluRilu

  ma intreb cat mai pot rabda romanii ???? ce mai urmeaza ? sa ne inchida lumina de la 20.00 pana la 07.00 ? sa bata un nene la usa sa ne ceara taxa de protectie ? sa muncim pe ursul din padure ? ce mai urmeaza ????

  Reply
 3. piticu

  dpmv statul nu trebuie sa iti asigure serviciile de sanatate oriunde si oricum gratis, pentru ca asa nu mai merge.

  trebuie intr-adevar sa asigure un standard si un minim de servicii medicale, iar astea sa existe acolo unde sunt.

  Reply
 4. Jalane

  Piticu, unde ai vazut ca nu s-a facut nici o evaluare? Faptul ca un spital era modernizat NU inseamna ca putea sa ofere asistenta de calitate. Nu erau suficienti medici sau aparatura, nu existau medicamente sau consumabile etc. Nu crede tu ca au inchis spitale la standarde internationale. Aceste spitale facea ASISTENTA SOCIALA si nu asistenta medicala, cu atat mai putin de urgenta. Macar de acum incolo vor face asistenta sociala in mod oficial. In fiecare sat/comuna este un dispensar. Daca acest dispensar e facut si cu tura de noapte + moasa, ajunge. Acum cateva zile am facut pe mine de ras cand au zis ca au venit 3 pacienti intr-o zi la Balcesti (trei!! nu treizeci sau trei sute, trei!!) si un puseu de tensiune pe care l-au trimis la Valcea! Bai, au trimis un HTA la Valcea!! Si eu stiu sa tratez un puseu de tensiune! WTF? Apoi, Balcestiul avea 11 medici dintre care 4 rezidenti (deci care sunt in pregatire si nu au voie sa faca de capul lor absolut nimic) si restul un pediatru, un ginecolog, un pneumolog, un ORL, un cardiolog si nu stiu ce. Aveau O linie de garda. Deci medicul ala era singur noaptea, cu asistenta si…portarul. Daca ii venea ginecologului un accident de masina, ce facea? Era depasit si ca si specialitate si ca dificultate. Daca venea o gravida si era pneumologul de garda, nastea cu pneumologul? Trebuie intelese niste fenomene pe care nu le spune nimeni…

  Reply
 5. cristina

  Parerea mea e ca la conducere se afla anumite persoane fara scrupule si mai trist e ca romanul se resemneaza si merge mai departe in haos.Daca au ajuns sa ne ia si posibilitatea de a ne ingriji inseamna ca vor sa grabeasca procesul de mortalitate…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.