Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Civilizat!

zum, zum … stai cum sa spun asa ceva? Nu tu betivi la concerte, nu tu sticle aruncate din spate in fata si invers, nu tu locuri de parcare aiurea, nu tu strazi blocate de masini, nu tu masini sparte, nu tu batai ….?! NU!

Anul asta la B’estfest am avut cele mai placute surprize din partea publicului. A fost atat de civilizat incat sa dea exemplu oricui si oricum. Si-au sustinut trupele favorite indiferent de vreme si de oboseala. Au ramas pana cand s-a stins lumina in fata scenei aclamand de fiecare data trupele de pe scena.
Exemplul bun l-a dat Ciuc. La 10 pahare de bere goale, primeai un pahar de bere plin. Ganditi-va ca toata lumea statea sa stranga paharele de bere de pe jos astfel incat sa nu existe mizerie, dar astfel primeau bere gratis.
Celelalt lucru care m-a marcat a fost ca la standul Romtelecom puteai sa te joci pe Wii. Ok, dar Wii are manete pe care le puteai lua acasa. Au fost oamenii atat de draguti incat sa nu fure nimic, sa nu existe probleme. Cred ca nici oamenii de paza de la BGS n-au avut probleme deosebite. Si chiar daca n`au avut voie cu umbrelele inauntru si le-au putut recupera dupa concert, daca mai tineau minte de ele, daca nu se numesc umbrele gratis.

Au fost si suficient de multe cosuri de gunoi, sortate pentru hartie si plastic, astfel incat sa nu se arunce multe pe jos. Au fost si suficient de multe toalete ecologice, astfel incat omul sa nu stea la coada. Ce m-a frapat a fost ca am vazut toalete ecologice cu apa, becuri, curent electric si hartie igienica inauntru.

Cu alte cuvinte … un festival chiar reusit.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 Responses

 1. gadjo

  ehee, nene Piticule, ce tantos umblai tu prin festival azi cu tricoul din dotare. tre sa-mi fac si eu unul cu gadjo 😀

  Dar lasa ca vezi suparatura maine(azi) la ziua metal. sigur vin niste disperati si fac urat.

  Nu o stiam pe asta cu Ciuc si paharele lor. M-am mirat cand l-am vazut pe unu ca a luat toate paharele de ciuc de pe gard si doar paharul meu de heineken nu (l-as fi dus eu la gunoi imediat dar asteptam sa treaca ploaia).

  in fine..

  Reply
 2. ZuZu

  Vezi ca se poate?In Romania. Numai ca trebuie trupe de calitate si vine public de calitate.

  Reply
 3. pffmihai

  Aia cu adunatul paharelor goale e cam de ras. E concert. Daca esti in mijlocul multimii si pe scena canta aia dupa care ai asteptat mult timp, nu-ti mai arde sa mergi la cos sa arunci paharul chiar in momentul ala. Si nu e nimic anormal. Anormal ar fi ca dupa ce s-a terminat balciul sa nu iei de pe jos 2-3 pahare sau cate ai consumat si le duci la cos indiferent ca sunt ale tale sau nu.

  Paharul plin pt 10 pahare goale e doar o schema gandita. E mai ieftin sa dai un pahar de bere super botezata decat sa platesti mai multi oameni pt curatenia de dupa.

  Avem vedenii de normalitate.

  Reply
 4. trix

  Come on, guys, asta cu paharele mai întâi că n-a împiedicat formarea covorului de pahare, poate nu aşa de multe ca la Sibiu şi mai mult de răcoritoare decat de bere, dar oricum… iar ideea cu berea la schimb nu e nouă – pe la alţii se primeşte un euro pe pahar returnat(deşi drept este că erau chiar pahare, din ceva plastic rezistent, şi nu modelul de unică folosinţă).
  @gadjo: ai fi fost surprins, la Maonwar a fost suspect de civilizat. Dar poate e şi o chestiune de vârsta…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.