Am ramas fara cuvinte cand am vazut ca Bad Romance de la Lady Gaga a facut peste 75 de milioane de afisari pe Youtube in mai putin de doua luni.

De pe 23 noiembrie 2009 pana astazi a facut 76 de milioane de afisari (dimineata erau doar 75 mil). Asta nu poate decat sa aduca inca o dovada ca internetul este probabil cel mai patrunzator mijloc de informare, distractie si ocupare a timpului. Mai mult ca internetul este indispensabil de altfel.
Categoric modul in care clipul asta se comporta pe internet nu se poate compara cu televiziunile clasice, dar este de top pentru tot ce e pe internet.

Ma gandesc daca mai exista alte evenimente care sa fi avut un astfel de impact in online. Inscaunarea lui Obama a avut 30 de milioane de vizitatori in acel moment adunati pe toate siteurile care au transmis evenimentul. Inmormantarea lui Michael Jackson doar 17 milioane. Altceva? Concertul U2 transmis de Youtube live a prins doar 3 milioane de vizitatori pe timpul concertului (au retras inregistrarea de pe site intre timp).

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

28 Responses

 1. lilian

  daca te-ai uita mai bine,acelasi link l-am postat si eu mai sus:D,ce-i drept fara &feature=channel 🙂

  Reply
 2. BrYanx

  Cel mai viziona clip de pe youtube este Justin Bieber – Baby ft. Ludacris CUU 398,182,180
  Like Add to

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.