Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Cum n-am mai fost prin spitale pana acum habar n-am cum decurg procedurile pe aici. Cel putin am facut rost de numarul de telefon al unui doctor cu care ma stiu care ma mai ajuta cu chestii, in rest degeaba te rogi ca nu se intampla nimic.

Revenind, e prima data in spital si e oarecum interesant. E curat, stau intr-un pat intr-un salon aproape gol, nu sunt langa batranii cu probleme la rinichi si nici colegul de salon nu sforaie prea tare. In rest pe etajul meu sunt si rezerve cu doar doua paturi utilate exact asa cum le vedeti in filmele medicale straine. Bineinteles ca n-am acces acolo si nici nu stiu cat e noaptea intr-o rezerva din aia :D)

In principiu ca peste tot in spitale totul merge pe baza de shpaga. Acum eu habar n-am cat e shpaga, dar cred ca o sa trebuiasca sa o dau o data si o data, insa nu stiu cat si in ce masura, pentru ce, pentru cand si asa mai departe. Am cerut o punga de gheata si mi-au adus, pentru calmant a trebuit sa dau telefoane ca sa pot sa ma ridic din pat. Drept urmare cam cat ar trebui sa platesc pentru acestea? . Desi standardele tind sa se miste.

Rezidentul Mansur vine sa ma vada si sa se intereseze de mine, doctorul caruia sunt arondat m-a vazut o singura data ieri, dar presupun ca are multi pacienti pe etajul asta.

Pentru ca pe asta nu o mai facusem tineti bine minte, orice lovitura poate face scandal si la doua saptamani dupa, mai ales daca se intampla in zona inghinala. Anyway, zappul merge prost. Se vede ca il folosesc doar angajatii din companii in timpul zilei, dar si ca au inceput sa se vanda prin cosmote si romtelecom. Transferul de date e la pamant, merge bine doar in timpul noptii sau dupa 6 seara cand pleaca lumea acasa.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. Iosif

  Dacă deja poţi scrie înseamnă că n-a fost ceva grav şi prin urmare n-ai văzut toată faţa sistemului sanitar. Circuitul shpăgii este ceva gen circuit formula 1,lung şi încâlcit(plăteşti toată şederea oricui poartă halat şi ai nevoie de un serviciu). Iar neplătitorii sunt aspru sancţionaţi prin…..totală indiferenţă…

  Reply
 2. piticu

  @iosif pai da, inteleg asta, dar cat? 😛 si cui? 😛 ca sa stiu cum stimulez … mama lui de sistem sanitar

  Reply
 3. piticu

  @joe nu, ca exista solutia sa scot legitimatia si sa se sesizeze din oficiu

  totodata tot spitalul se uita la realitatea tv, ceea ce ma bucura pe mine 🙂

  Reply
 4. Meekuu

  lovitură my ass, te-a mușcat vreo sudafricancă că i-ai suflat cu vuvuzeaua în ureche în timpul unui bj…

  Reply
 5. iosif

  Ăştea deja sunt specialişti. Nu se mai expun direct. Vei găsi în fiece spital o asistentă sau vreun brancardier nebăgat aparent în seamă de nimeni dar care…colectează pentru echipă…Deci…mergi pe holul spitalului şi abordează persoana cea mai leneşă şi relaxată…

  Reply
 6. joe

  “nu, e ok, stati acasa…nu vreau…nu vreau sa ma vedeti asa” tasta piticul cu ochii inlacrimati 😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.