Heheh … deci nu se vor dezminti niciodata.

De altfel, din punct de vedere politic e corect:Gheorghe Flutur nu e aceeasi persoana cu Flutur Gheorge.
Ceea ce inseamna ca sunt doua persoane diferite nu? Iar noi suntem atat de prosti incat sa le inghitim astea pe nerasuflate nu? 🙂

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

 1. validotcom

  inca ceva, ultimele 2 pozitii sunt puse de aceeasi mana, e acelasi scris deci Apostol Neculai ar putea fi autorul

  Reply
 2. Robert

  Sunt doua posibilitati.
  Ori individul a semnat de doua ori, in cazul asta ma intreb daca la fel s-a votat si la referendum. O data Popescu Vasile si inca o data Vasile Popescu.
  Ori nu a smenat de 2 ori, a fost o “greseala” a secretariatului PD, cum sustine Flutur.
  Atita doar ca aceasta nu este o greseala, ci o infractiune. Dupa umila mea parere de tinar jurist, e fals si uz de fals.
  Oricum, PD si PLD s-au facut de tot rahatul, adunind cu japca niste semnaturi de la cei mai dubiosi dintre parlamentari, nereusind aproape nici asa.
  Jalnic.
  Imi aduc aminte de alt pedist, Brindusel Nichitean, tot din Suceava ca si Flutur, care in 2004 a fost prins votind de 7 ori si condamnat penal.
  Repet, asa s-a votat si la referendum?

  Reply
 3. Mikutzu

  Ăştia fac tabelul de semnături cum făceam noi prezenţa la facultate pe vremuri. Vine unu şi trece toată grupa pe foaie. Măcar noi mai foloseam pixuri şi caractere diferite.

  Reply
 4. there-is-no-spoon

  mie mi-a sarit in ochi stilul la care e facuta semnatura de la Berceanu Radu + Blaga Vasile, pe 5 randuri daca se poate, nu? – atunci doar doua, ca e de ajuns =))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.