Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Din ciclul aici sunt banii dumneavoastra si pe ce se duc ei, sectorul 4 din Capitala se pregateste de sarbatori. N-a curatat nimeni strazile, sau n-a asfaltat nimeni nimic. N-au dat jos cablurile de pe stalpi, n-au facut locuri de parcare si nici n-au ridicat masinile abandonate pe strazi.

Dar au impodobit copacii de luminite de craciun. Au ajuns pana si la mine in parcare, au pus instalatii de luminite de craciun in copaci. Ce au uitat sa faca, au uitat sa schimbe becurile arse cu unele functionale astfel incat sa fie si parcarea luminata. Dar nu e nevoie de lumina de bec, atat timp cat avem instalatie de Craciun nu?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. phidas

  Chiar, sunt o gramada de masini abandonate pe strazi. Am vazut cateva in sectorul 1 si in sectorul 6. Care o fi chestia de nu le ridica. 😕

  Reply
 2. compromisuri

  Nu exista legislatie sa ridice masinile abandonate, dar exista cand trebuie sa le ridice pe cele parcate o jumatate de ora?
  Si in legatura cu Piedone, sa nu-ti zic ce carne in frigider imi vine sa ii bag. Am ajuns sa zic ca era mai bun Inimaroiu 🙁

  Reply
 3. ciomy

  Salutare Piticule, nu sunt un aparator al lui Piedone, dar da-mi voie sa te contrazic un pic. Uite, acum 2 saptamani toate strazile si trotuarele din zona Scolii de Politie de la Brancoveanu (strada Husi, Baltita, Paduroiu, inclusiv cele din spatele blocurilor) au fost asfaltate si facute ca-n palma. Nu stiu daca e neaparat meritul lui, dar eu unul m-am bucurat tare mult deoarece strazile astea chiar aratau ca dupa bombardament…..

  Reply
 4. Victor

  Presupun ca ai dreptate, dar sincer sa fiu si eu (la mine acasa) STIU ce ar mai fi necesar de facut, da’ le fac pe masura ce imi permit posibilitatile. Presupun ca nici la nivelul ala nu e situatia cu mult diferita (inafara ordinului de marime al sumelor implicate)…
  Ca ordinea prioritatilor nu a fiost stabilita tocmai in concordanta cu ceea ce “ne doare” pe noi… CE sa spun? Asa-i!
  Cat despre “luminitele de Craciun” – sunt mult mai vizibile (si mai sarbatoresti) decat rezolvarea celorlalte probleme.
  Iar referitor la becurile din parcare – da’ CE-ai vrea, sa le “strice socotelile” “sutilor”? Ca aia “cotizeaza” GROS, nu ca noi (ca doar ei – de la noi cotizeaza)!

  Reply
 5. conu marioara

  buna ziua as dori sa ma ajutati domnule piedone ca eu chiar sunt bolnava nu ca altiii care va scriu si nu e adevarat as dori sa ma ajutati cu o suma de bani si daca nu creti ca sunt bolnava puteti sa veniti sa ma vizitati sa vedeti va multumesc si in incheiere un craciun fericit

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.