Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

E aproape gata. Doamne, am putut sa o zic si pe asta. Pasajul Basarab e aproape gata.

Azi s-a dat Oprescu pe pasaj si a zis ca e ok. Bine, nu cred ca se pricepe prea mult un doctor la constructii, dar a dat bine sa zica ca e ok. Deja nu mai conteaza ca a costat de doua ori mai mult, conteaza ca sa ii dea drumul cat mai repede. Si sper cu ocazia asta sa bage repede in reparatii si podul Grant, pentru ca e praf si mult prea aglomerat. Sper insa sa se deverseze in pasajul Basarab puhoiul de masini care blocheaza Stefan cel Mare si Iancu de Hunedoara, asteptand sa intre in Piata Victoriei sau in Pasajul Victoriei. Dar si sper sa isi dea seama ca strada Nicolae Titulescu trebuie largita si ca arborii aia seculari de pe mijlocul strazii pe langa linia de tramvai sunt total inutili in zona aia.

Chiar daca vor exista acolo proteste ale lui Bucurenci & co, legate de taierea copacilor alora, strada Nicolae Titlulescu trebuie largita. Si repede.

Ne ia 20 de ani sa facem o statie de metrou sau un pasaj suprateran, dar poate poate, asa incet, incet, ne miscam, iar copiii nostri vor fi in stare sa se bucure de realizarile bunicilor lor si ale noastre partial.

Poze de la Cosmin

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. De ce nu?

  Pai cum sa nu se priceapa un doctor la constructii, auzi la tine.. Romanul se pricepe la toate! Nu ai remarcat traiul ridicat de viata din Romania?

  Reply
 2. Unuplusnoua

  O cauza a blocajului de pe Titulescu se poate gasi si in masinile ce parcheaza uneori pe prima banda sau chiar in masinile care parcheaza pe trotuar. Asa ca pana sa taiem copacii sa incercam sa punem politia acolo (sa nu se mai opreasca orice smecheras pe avarii) si niste stalpi ce ar putea bloca trotuarul. O alta cauza a aglomeratiei ar fi cladirile de birouri fara locuri suficiente de parcare. Chiar si in aceste conditii mai mult de 5 minute nu ai cum sa faci in zona aia (chiar cu o coada ce porneste din pasajul Victoria) si pe urma ajungi pe pasajul Basarab.

  Reply
 3. Petru

  A zis nu stiu ce demnitar britanic, dupa o vizita la Bucuresti: Voi construiti acum ce ne chinuim noi sa daramam…

  Atat.

  Reply
 4. mr tenis

  “Pasajul Basarab e aproape gata.”
  asta inseamna ca nu e gata! gata a fost si in luna martie cand a venit oprescu sa mai faca tam-tam.
  Acum a venit sa se agite, sa stie lumea ca e pe aproape.
  Punem pariu ca abia in august o sa ii dea drumul?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.