Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

De cand ma stiu eu n-am vazut atata agitatie pentru o motiune de cenzura impotriva vreunui guvern de pe aici, si au fost destule … guverne bineinteles.

Bine, nu in sensul de agitatie, dar … pariuri. Azi toata lumea care are cel putin habar de politica s-a dat in presupusuri, in telefoane si in pariuri cu ca pica motiunea, trece motiunea si asa mai departe. Nici macar la un meci de fotbal n-am vazut atatea pariuri si un scor atat de strans, pentru ca acolo unde erau doi oameni care ziceau ca trece motiunea, imediat apareau inca doi care sustineau ca nu trece.

Si daca trece motiunea ce … o sa mai dam niste bani din buzunar pe niste alte alegeri anticipate si o sa castigam exact aceeasi oameni, nimic in plus …

Hm, cum nimic in plus? Vor fi aceeasi oameni organizati mai pe fata. Adica ii vor arata ca la alba neagra, uite ministrul, nu e ministrul vostru … si asa mai departe. Iar cu voturile maine in parlament la fel. Daca nu mai stii cum se joaca alba-neagra, e ceva de genul asta.

Totusi, nici o casa de pariuri n-a bagat motiunea in lista?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

 1. Tiberiu

  Piticule: eu merg pe mana ratarii acestei motiuni. Bag mana-n foc. Mai bine insa sa o facem barbateste: eu pun o bere la bataie :). Iti sunt dator, asa ca o dau eu chiar daca o sa castigi tu. Prima. Restul de patru le dai tu 😛 .

  Reply
 2. livium

  daca nu trece motiunea totu ramane la fel in guvern si in parlament…
  daca trece tre sa fie publicata in MO apoi in 60 de zile tre sa fie aprobat un guvern..daca nu alegeri anticipate..3 luni de campanie…apoi proceduri negocieri pt un noi guvern…actualu parlament are sanse sa stea pana in Aprilie 2008 si Guvernu la fel..
  daca mana in decembrie vine alt guvern votat in parlament atunci Parlamentu actual poa sa stea chiar pana la jumatea lui 2009…
  juma de an nu pleaca nimeni din parlament,stati linistiti…
  🙂

  Reply
 3. viorel

  N-a fost sa fie.Eu am vazut vreo cativa psd-isti care au votat impotriva motiunii:Razvan Teodorescu,Ion Iliescu,Solcanu,Alin Teodorescu si vreo cativa care “au tinut pumnii stransi”…sa nu se vada (Baesu,Nastase,etc)
  Mai mult decat atat,in momentul in care Ion Iliescu a introdus bilele in urne,senatorii si deputatii PNL au aplaudat frenetic…
  Pe culoare,Hasotii se gudura pe langa Vadim…
  Daca de Vadim si Iliescu au ajuns sa depinda liberalii…

  Reply
 4. evilpenguin

  Daca au facut oamenii pariuri pe cine iese patriarh, te mai mira ca au facut pariuri si in cazul asta?

  Reply
 5. livium

  vad o oarecare dezamagire la cei care vor sa cada guvernu si sa fie mingea la Basescu sau macar la votantii lui…
  si cand colo…niste tovarasi care bat pasu pe loc…
  pai Iliescu si ai lui nu au avut nici o problema sa se grabeasca 45 de ani de comunism,nu le-a mirosit urat sistemu(din contra…)/ acu ce motiv au sa se grabeasca?
  reforme,alte alea?
  🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.