Alarma unei masini urla ca disperata, ma uit sa vad de unde vine, reperez o dacie parcata in locul ei, cu parasolar pe geam si cu portbagajul larg deschis.
De langa ea pleaca un individ la vreo 40 de ani cu o geanta de mana (cum sunt alea cu NDNY cum se cheama) voluminoasa. Nu intervine nimeni, iar lumea considera evenimentul asta normal. Nu stiu daca tipul ala a luat ceva din dacie, sau daca el era hotul, cert e ca el mergea linistit pe langa masina aia.

Alarma a continuat sa sune vreo 10 minute pana cand cineva probabil exasperat de sunet l-a alarmat pe proprietar. Ma departasem suficient de mult de locul evenimentului incat sa nu mai vad ce s-a intamplat mai departe.

Eveniment ce s-a intamplat in parcarea mea, adineauri.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Alex

  Legat de alarmele de masini, tocmai am vazut un film: Noise (2007)

  Reply
 2. dan

  nici pe tine s-ar parea ca nu te-a interesat. De ce-ai mai scris?

  Reply
 3. piticu

  pentru ca m-am mai bagat o data la o faza din asta si am stat 2 (doua) zile la politie ca martor. !!!

  Reply
 4. limpede

  Poate s-a intamplat ca si cei ce au trecut pe langa eveniment sa fi patit ce ai patit tu si sa nu mai vrea sa stea pe la politie.
  Asta e o explicatie.
  Alta ar fi ca ce dracu’ asa de valoros putea lua ala din dacie? Ceva mai scum decat Dacia?
  Daca tipul cu geanta doar s-a intamplat sa treaca pe langa masina in clipa aia?
  Eu aveam un idiot de vecin ce avea la dacie o alarma sensibila care doar daca adia vantul declansa.
  Era stressant rau. Ma si gandeam ce bine mi-ar parea sa-i sparga masina odata. Si s-a intamplat. A oprit intr-o noapte un BMW (cred ca ciordit ca nu se fereau baietii deloc) langa masina lui si i-au neutralizat alarma intr-o secunda cu un “ceva” apoi i-au golit rezervorul de benzina. Probabil ramasesera fara benzina si mai aveau de umblat. I-am vazut si de-al dracu’ nu m-am bagat pana nu au umput aia o mare canistra. Apoi am iesit si baietii s-au carat. Dar tipului nu i-am spus niciodata. La cat de prost e el sau sistemul pateam ca si tine cu declaratii pe la politie etc,etc.
  Poate si vecinul asta al tau era vreunul cu alarma sensibila si vecinii ceilalti s-au razbunat prin nepasare.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.