Oricat de amuzant ar putea suna in context sau in ideea campaniei noi vrem respect, ceea ce veti vedea in clipul de mai jos e dureros de adevarat.

Happyfish style, parte a proiectului Vrem alta Romanie, cu bere la PET.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. e-Carciuma

  Majoritatea romanilor nu vor respect. Majoritatea spun ca daca Ceausescu ne dadea un pic de mancare si un pic de divertisment la tv nu l-ar fi dat nimeni jos.

  Majoritatea romanilor spun ca era bine pe atunci pentru ca toata lumea se descurca – nu conta ca te umileai pentru o punga de tacamuri de pui.

  Nu este corect NOI VREM RESPECT, corect ar CINE VREA RESPECT ? :mrgreen:

  Reply
 2. ionut manta

  Primele doua mesaje: “Vrem un Conspect” si “Vrem un Subiect” sunt de nota zece. Apoi din pacate celelalte mesaje se integreaza exact in ceea ce critica 🙁
  Sincer cred ca e grav. Deja nu mai vorbim de cerc vicios ci de un bulgare vicios.

  Reply
 3. Andrei

  sa nu uitam ceva: Basescu este cel mai putin hot dintre cei care au fost presedinti in Romania si dintre candidatii pentru aceste alegeri.

  Oprescu = hot nenorocit

  Geoana = in mare foame de bani.

  Antonescu = un handicapat mental

  Vadim = nu are sanse din cauza mafiei

  Reply
 4. malpraxis

  vrem respect dar cine sa ni-l dea?? ca sunt prea ocupati sa-si faca treaba…treaba insemnand sa se rezolve pe ei ca de tara si de popor n-au timp…

  Reply
 5. Mi.R.A.

  MISCAREA ROMANIA ALTFEL
  Comunicat

  Membrii fondatori ai Grupului de Initiativa anunta constituirea asociatiei civice Miscarea România Altfel, prescurtat Mi.R.A., având scopul de a promova generosul proiect „România Altfel” si programul strategic „România. O viziune pe 30 de ani” prin care Casa Regala a României propune propriul parteneriat istoric tuturor mediilor – politic, economic, administrativ, mass-media si civic – pentru o dezvoltare durabila a României. In acest sens, Miscarea România Altfel si-a stabilit urmatoarele obiective:

  Constientizarea si unificarea ideatica a tuturor asociatiilor, aliantelor, formatiunilor, organizatiilor si a membrilor societatii civile, indiferent de orientarile politice, pentru reformarea, purificarea morala si reconstructia din temelii a României moderne, europene.
  Mobilizarea energiilor pozitive ale natiunii române si polarizarea valorilor traditionale si contemporane în jurul celor mai morali si reprezentativi militanti pentru educarea si pregatirea congenerilor nostri, a tinerilor mai ales, în vederea reafirmarii fiintei nationale, a demnitatii si prosperitatii României.
  Adresa electronica Mi.R.A. este:http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/

  APEL catre membrii si simpatizantii MISCARII ROMANIA ALTFEL
  Stimati prieteni,
  A trecut o luna de cand existam in spatiul virtual. Dar a venit timpul sa ne intalnim in fapt, sa notificam formarea Colegiului Director provizoriu al miscarii., sa adoptam STATUTUL si ACTUL DE CONSTITUIRE si sa incepem demersurile pentru inregistrarea juridica. Este primul pas pe care trebuie sa il parcurgem. Va invitam sa participati la acest eveniment.
  Pentru mai multe detalii accesati: http://tashy.ro/miscarea-romania-altfel/
  Va multumim.
  INTALNIREA VA AVEA LOC LUNI, 19 OCT.2009, ORA 16.00 IN PIATA UNIVERSITATII, LA FANTANA ARTEZIANA.

  .

  Reply
 6. e-Carciuma.ro

  @ MIRA

  Casa Regala nu mai are nicio credibilitate de cand Radu Duda s-a retras cu lasitate (daca decizia i-a apartinut) sau la comanda (daca a fost un ordin de la securistii de ieri si de azi). Cum poti avea incredere in reusita unei revolutii initiate de un las ?!? 😯

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.