Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Sarbii sunt cam obscuri asa, nu se stie prea multe despre ei, nu se arunca in fata si nici nu ies prea mult in evidenta. Totusi ei pot fi numiti picatura care umple paharul. Din cauza lor a inceput primul razboi mondial, din cauza lor americanii au venit si le-au facut ordine in ograda si din cauza lor acum se intampla sa se cutremure iar Europa.

Azi sarbii proteseaza pentru ca provincia Kosovo sa nu fie independenta, in acelasi timp presedintele sarb nu sta in tara la el, ci vine la Bucuresti la prietenul Traian ca sa stea in siguranta.

Ne gasim si noi vecini si prieteni tipici. Nu de alta, dar se zice despre sarbi ca sunt corputi, ca sunt criminali, ca sunt rai si periculosi. Mai ales ca acolo cica n-ai putea sa umbli fara o arma si ziua.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

32 Responses

 1. piticu

  nu, nu sunt victima, e doar felul in care eu am vazut situatia … am avut dreptate in ideea mea, dar imi place ca toata lumea m-a combatut 😛

  Reply
 2. Cristian

  Şi, totuşi, uite, îţi arăt o eroare – nu de logică generată ci de, probabil, o percepţie epidermică a fenomenului: locul acela în care nu poţi fi sigur că a merge ziua fără armă la tine e Muntenegru, nu e Serbia.

  Oricum, între alb şi negru este un imens cenuşiu – pe care îl cunosc într’o oarecare măsură, pentru că m’am născut şi am crescut printre ei.

  Ştii care e principala lor calitate? Ştii care e semnul lor pentru victorie? Ştii care literă se repetă de jur împrejurul crucii de pe stema lor istorică? Ştii care e cel mai bun scriitor al lor? Ştii câţi bani luaţi de Tito de la croaţi, sloveni şi sârbi au fost pompaţi, 35 de ani, în Kosovo? Ştii vreun banc cu sârbi? Ştii care este cel mai important moment din istoria lor şi ce paradox se leagă de acesta?

  Şi lista poate continua…
  Dintr’o sută de români, cred 98 nu ştiu mai nimic despre sârbi. Dar toţi cei 98 sunt nişte mici Bogdan Chiriac.

  Reply
  • adriaan

   Doi sarbi intr-o cafenea in Belgrad…
   Trecutul ne e de ca.cat,prezentul de c.acat,bine ca nu avem viitor..

   Reply
 3. Matei

  Eu sunt de parere cu tine Piticule, desi stiu ca nu e nici pe departe reala povestea cu armele, si ca Serbia e mult deasupra Romaniei din multe puncte de vedere. De exemplu, au principii. Principii gresite, care includ masacre, epurare etnica, violenta etc., dar macar nu sunt ca romanii care zeci de ani i-au injurat pe rusi iar acum ii urasc pe americani din strafundul inimii din motive necunoscute mie. Probabil pentru ca sunt mai liberi, mai bogati si mai puternici decat ei, stiu si eu?

  In orice caz, cand vine razboiul de-adevaratelea, va reveni la suprafata lasitatea tipica romanilor si sa vedeti ce buni vor fi americanii.

  P.S. Badea si Ciutacu sunt niste marionete comuniste, pe mine deja ma amuza.

  Reply
  • berolino

   Cojones? Au masacrat civili neinarmati oeste tot,in Croatia,Bosnia,Cosova….noroc ca nu cred ca exista natii criminale,altfel..

   Reply
 4. sosolino

  “nu se stie prea multe despre ei” hai ca ai marcat-o… nici florin salam nu o facea mai bine…in abecedarul meu scrie “nu se stiu multe despre ei” 😉 aa…si am mentionat ca articolul e sub-mediocru? bati campii

  Reply
 5. csakinsky

  Stau in beograde de mic plus is si sarb am prins multe ocazi sa va zic asa, sarbi is prea dur in sensul AMBITIE MARE si Respect maxima de cei alta natie in afara ce nu supoarta TIGANI ca or omorat aproape toti Tigani in rzboiul cu KOSOVO si mai va URMA “NUI LOC DE TIGANII BURATII IN SRJBIA” JOS cu ei cat de repede se poate CA HITLER..Nus rasist da ei provoaca toate crimele in Toate tzarile si in Romania oameni fara tzara si lenesh “Cestia cu razboiaiele de catre Kosovo ii alta scema din Sensul Istoric” o fi buna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.