Nine (2009)

Dupa Moulin Rouge si mult titratul Chicago a venit timpul sa mai avem un musical pe aceeasi tema care sa fie luat in considerare. Se pare ca lui Rob Marshall i-a placut atat de mult sa regizeze Chicago incat a mai facut un film cu aceeasi grandoare.
Distributia e impresionanta: Nicole Kidman revine din Moulin Rouge intr-un nou musical, Penelope Cruz, Kate Hudson, Sophia Loren, Fergie, Judi Dench, Marion Cotillard il fac pe Daniel Day-Lewis cel mai fericit om de pe Pamant. Iar acesta alearga intre toate cele de mai sus, incercand sa isi gaseasca rolul in viata.

Pentru cei neobisnuiti cu musicalurile s-ar putea sa fie plictisitor si sa va adoarma, dar e chiar placut pentru perioada asta de dragoste de iarna. Mi-au placut punerile in scena alb-negru si paralelele in timp. 4 nominalizari la Oscarul de anul aceasta, ar trebui sa castige cel putin un premiu.

IMDB

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply