Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

seringi in parcare la unirea

In parcare la Unirea, dar in schimb e plin de seringi de la baietii care vin acolo sa isi aplice cate un mic moment de placere. Si iarasi stau si ma intreb, cum sa n-ai voie sa fumezi atat timp cat e aer liber acolo, atat timp cat e fum, noxe, gaze de esapament? Adica alea nu dauneaza, dar fumul de tigare tigara da? Adica pe alea nu le simte detectorul de fum, dar tigara o simte.

Pe langa asta, abia astept ca vreun oficial fudul de la Magazinul Unirea sa faca scandal ca de ce am facut eu poze fara aprobare in parcare (nu am vazut semnul de poze interzise). Asta inseamna ca ei adapostesc cu buna stire si sunt complici la cei care vin acolo sa isi injecteze droguri. Nu?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Magus

  In Londra vor sa introduca, contra sumei de 10lire, cardul pt fumatori. Acel card iti da dreptul sa cumperi tigari

  Reply
 2. Viorel

  For fuck’s sake, e ţigarĂ. Şi ţigărI.

  Şi cine te crezi tu să conteşti regulamentul de ordine interioară al unui parcaj construit pentru tine? Ingratule! 😛

  Reply
 3. piticu

  ?!

  daaa, categoric, se face injectia de raceala de la ora 16 in parcare ca acasa era ocupat si nu era asistenta libera

  Reply
 4. iLL

  “e plin de seringi” inseamna ca ai vazut-o pe cea din poza si ai hotarat ca sunt mai multe, ascunse? Mai vreau una in care sa se vada mai multe seringi 😀

  Reply
 5. SilviaR

  Hm..oare de ce trebuie sa existe sceptici in orice domeniu,in orice subiect ..auzi faza “ai facut tu probe si stii ca seringa respectiva contzinea heorina?”Ce mai conteaza ce a fost in seringa?Conteaza k aerul este pt toti si facem ce vrem cu el sau in el.Iar toxinele provenite din alti zeci de mii de poluanti..nu ii mai critica nimeni,nu?Luati`va nene de marile industrii care strica starul de ozon ..nu de fumatori..k pana la urma nu ne dati voi bani de tigari!

  Reply
 6. Daniel

  @SilviaR: normal ca nu va dam noi bani de tigari, dar nici voi nu ne platiti eventualele probleme cauzate de un fum absolut inutil. Ca o masina polueaza inteleg, cineva trebuie sa ajunga undeva, ca o industrie polueaza dar poate produce si ceva util inteleg, dar faptul ca un fumator fumeaza ca sa se simta el bine nu mai e util deloc. Si nu sunt de acord cu nicio poluare, doar vroiam sa spun ca fumul unui fumator tine doar de un singur factor: nesimtirea. Ca daca iar pasa acelui fumator de celalalt nu ar fuma si punct.

  Reply
 7. SilviaR

  Daniel…adik tu vrei sa spui k oricare alt “focar” de poluare are ceva util in spatele lui numai fumatul nu pt k asta ne face doar pe noi..fumatorii sa ne simtim mai bine nu si pe nefumatori..nu?si suntem pe deasupra si nesimtiti k nu ne pasa…?!…pai banii nostrii care se duc pe tigari intra in acel circuit al banilor care te hranesc pe tine familia ta,prietenii tai si pe ceilalti nefumatori..asa ca numai fi tu cu glas tare pt k vocii mele i se poate alatura inca alte zece mii care iti vor da cate exemple vrei pt faptul k suntem liberi (inca_ si nu ne poate interice cineva sa fumam IN AER LIBER…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.