Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentru faza de azi, ca cica ar fi fost prins cu bautura in cantonament sau ca a baut de s-a facut pulbere, nu pot decat sa fiu de acord cu Mutu. E normal si logic sa bei. Greseala lui a fost ca n-a baut de bucurie, ci ca a baut de suparare.

Si de altfel cum sa nu bei de suparare. Poate ca la inceput cand am auzit stirea am crezut ca a facut o tampenie de a baut in cantonament, dar am inteles totul la meci. Mutu chiar n-avea de ce sa joace. Mai ales cu cine n-avea  cu cine sa joace. Cu ce alti coechipieri, ca sa ma intelegeti. Asa ca a preferat sa bea de suparare si astfel l-a exclus Piturca din lot. Ceea ce e bine, are o echipa, o cariera de continuat, de ce sa se complice cu niste meciuri anonime la o echipa anonima cum ar fi Romania.

Si Mutu a mai facut o chestie pentru care eu il apreciez. A lasat o nevasta romanca si si-a luat una care stie ce vrea, straineza. Mai e cineva care a facut la fel?

 

Update:  Mutu si Tamas au fost eliminati din echipa nationala.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. Grig

  Eu sunt de părere că alcoolul se consumă din două motive: din plăcere sau din prostie. Dacă Mutu a băut din plăcere, tot respectul! Adevărul este că nu poți să-ți bazezi echipa doar pe unul sau doi jucători, degeaba îi pui unui ceas o rotiță elvețiană de calitate dacă celelate sunt “made in china” de către copii, în timpul orelor de lucru manual, acel ceas va merge mai prost decât unul ce are toate rotițele “made in china” !

  Reply
 2. Bogdan

  Eu sper sa dea afara de la nationala toata echipa. Sa jucam fotbal cu echipa de rugby … macar asa suntem sigur … ca-i batem!

  Reply
 3. AdrianEugen

  @Bogdan Eu sunt un fan inrait al rugbyului si pot sa ma mandresc ca echipa de rugby a Romaniei, nu a lipsit niciodata de la mondiale. Echipa de fotbal de cate ori a fost la Mondiale /:)

  Reply
 4. Bogdan

  bai, eu chiar nu inteleg pentru ce s-a facut atata caz. Tamas vine dintr-un campionat in care echipele golesc cate o naveta de bere la pauza. Mutu cand a fost pe la Chelsea tragea pe nas. Si la dracu, oamenii s-au intors inainte de 12 noaptea nu la 6 dimineata. Daca pe teren se prezinta cum trebuie, in afara lui pot sta numai beti.

  Pe vremuri… exista un Dobrin, care daca nu era manga nu juca bine…

  Reply
 5. cartus

  eu nu cred ca el a luat-o pe ea, eu cred ca ea l-a luat pe el sau mai bine zis tata socru cand a aflat ca i-a facut ceva fiicei …. daca ma intelegi.

  Reply
 6. Tigara Electronica

  Panarama de om, fotbalist bun pe vremuri .. si-a luat-o in cap de multa vreme, iar dintr-un ICON/exemplu pentru tineri, a devenit un paria, adica acel om care este aratat cu degetul de parinti cand le explica copiilor “tu sa nu faci asa ceva vreodata, ca nu vrei sa ajungi ca el”.. pacat ca avea potential ..

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.