Mare 2006

1153723334 hr 1966

Hihiih, si am fost si la mare.
Asta dupa ce, cei care au promis ca merg cu mine au avut chestii neprevazute ( mai mult sau mai putzin ) si nu s-au mai tinut de cuvant.

Partea mishto e ca m-am intors cu bani de acolo 🙂

In rest parerile mele despre mare …
Cam la fel ca anul trecut, fara hoteluri noi, fara multe stele, fara prea multe investitii facute. Ceva de genul, acelasi litoral ca si anul trecut, probabil cu niste vopsea pe el ca sa nu se vada ca pute.

Eu am tot fost sceptic cand ii vedeam pe astia ca ii lauda pe bulgari, dar am zis sa incerc pe pielea mea.

Eh … am gasit relativ usor cazare pentru o singura noapte, la o vila … 150 de metri de Techirghiol, si 1.5 km de mare :), doar 70 de lei pe noapte. uuuuu
De fapt dragut acolo, linistit rau, fara prea multe imbunatatiri, un pat care nu scartia prea tare, cearceafuri IKEA, si baie si bucatarie la comun. Dar, aveau apa rece, si boilere, de mare capacitate.

In rest mancare …. WTF  … in centrul Eforiei … mai greu… terase la care se dau doar mici… cine stie ce fel de mici.  Eh, am nimerit o terasa … ceva de genu autoservire, unde mi-a placut ciorba de porc / pui si vita. Unde friptura de porc, era uscata de dadeai cu ea in masa. Unde salata bulgareasca a venit peste juma de ora. Asta macar a fost proaspata. Si unde a 2-a zi … salata asortata … ca nu mai aveau bulgareasca, era mucegaita.

Din cauza asta, wikendu viitor intentionez sa iau mancare de acasa. 🙂

Plaja frumoasa, doar 10 lei sezlong-ul, cat m-am prajit tot tot tot 😉  Marea … ca cea de la Eforie … mergi un pic … si baldabalac … ai cazut in groapa. Valuri interesante.

Si am facut greseala cand m-am intors sa iau trenul care opreste in Gara de Nord. Unde e linia in constructie … si unde am facut o ora jumatate ocol Bucurestiului … asta ca sa ma dau cu capul de pereti … si ca cum mai bine coboram in pantelimon, sau in pipera, si cred ca ajungeam mai repede.

In rest da … ori in vama cu cortul … ori la bulgari …

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply