Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Romania a ratat tinta de inflatie de anul asta, ceea ce a facut banca nationala sa rectifice rata inflatiei de la 3.9 %  la 5,7%.
In principiu asta nu inseamna nimic rau. Asta inseamna ca se da iar liber la furat. Adica, e bine sa dai faliment cu firma ta, sa primesti ceva despagubiri, sau sa mai scoti nu stiu ce tehnologii expirate de la stat pe care le mai poti vinde la fier vechi.

Ca se vor scumpi iarasi preturile si ca salariile vor ramane aceleasi, nu e nici o problema …  suntem obisnuiti cu asta …  ne asteptam sa se scumpeasca si benzina … si sa vedem cum ramanem cu masinile in parcare. Sau … de ce sa nu … sa strangem cureaua si sa dam in cap la altii.

Nu va suparati, dar sa profitam de fonduri europene, sa ne dezvoltam sau sa muncim noi nu stim si nici nu vrem. Preferam sa ramanem in cacat. Ca deh … asa e mai bine in Romania, sa puta si sa se fure…

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

6 Responses

 1. Combo

  POate gresesc eu da esti cam pe langa. Una preturile nu se scumpesc. Eventual se maresc sau scad. Problema cu inflatia de acum este ca au crescut prea mult veniturile, => cerere mai mare, oferta cam tot pe acolo => preturi mai mari. Din moment ce oferta nu a crescut inseamna ca romanii lucreaza la fel de prost dar pe salarii mai mari, de unde vine inflatia. NU prea are legatura cu furatul, cu cu cine stie ce alt drac. In timp ce un neamt produce de 30k EURO/luna , romanul produce 3 dar ar vrea salariu la fel ca neamtu’. aici e problema cu inflatia.
  Parepea mea.

  Reply
 2. Cristi Roman

  Nu ramine nimeni cu masina in parcare, poa’ sa se faca benzina si 11.25 ron/litrul, ca tot nebunia asta va fi. Romanu’ e in stare sa-si dea toti banii pe benzina/motorina, numai sa se stie in masina.

  Reply
 3. Mircea Scarlatescu

  @Piticu: oricand in Romania e loc de furat, nu-ti fa probleme. Dar in pofita acestui fapt din ce in ce mai multa lume e la cumparaturi in fiecare zi, deci de saracim nu saracim. Doar unele paturi sociale stagneaza, atat.

  @Cristi Roman: asa e, si asa va fi atat timp cat transportul in comun in orice oras mai mare in Romania nu mai e o solutie, fiind total depasit. Eu am incercat sa ajung de 2-3 ori in centru dimineata cu metroul si mi-am blestemat zilele. Macar in masina stateam jos cu muzica. In metrou mai aveam putin si lesinam de caldura si inghesuiala.

  Reply
 4. iLL

  da. mai este loc de furat. Inca nu suntem in sapa de lemn.. mai avem linii ferate de dat la fier vechi, mai avem sarme pentru telecomunicatii din cupru, mai avem… relax man.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.