Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Otelul Galati a castigat Campionatul de fotbal 2010 – 2011, fapt ce a generat o bucurie uriasa la Galati.

Partea buna din toata treaba asta e ca tot orasul a iesit in strada ca sa se bucure pentru echipa lor. Partea nasoala e ca pretul cupei este de doar 1500 de euro, iar daca cineva o deterioreaza, atunci clubul o va plati. La pretul asta nici nu ma mira ca Mitica Dragomir sa nu isi asume pretul cupei. Dupa banii pe care i-a luat de la televiziuni, de la sponsori si de la cluburi, sa le oferi castigatorilor doar o cupa de 1500 de euro e fix ce trebuia pentru campionatul romanesc.

Si acum nu mai trebuie sa ne miram ca se retrage Chivu de la echipa nationala, ca Steaua abia s-a calificat intr-o cupa europeana, ca Otelul e cea mai slab cotata echipa din liga Campionilor si ca performantele noastre sunt mai mult decat modeste.

De altfel nici nu ma mira ca GSP TV a fost scos din toate retelele de cablu si ca realizatorii de acolo emit doar la perete. Si asta chiar daca am fost eu acolo. Acum mi-a placut faza ca televiziunea vrea sa se vanda catre LPF, asta ca tot isi dorea Mitica televiziunea lui care sa transmita meciurile de fotbal si sa fie anonim si sa nu se mai uite nimeni la fotbalul romanesc.

Pana atunci insa, mai avem tabara de reformare Heineken. Tot cu fotbal, de fapt cu suporterii astia. Asta ca voiam sa va mai amintesc ca trebuie sa va maturizati si sa va ganditi si la femei atunci cand va uitati la meciuri. Nu?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 Responses

 1. jemoi

  Fotbalul e un sport mort din nastere in ROmania.Fotbalul a fost impus de comunisti ca sport al maselor pe pincipiul paine si circ.De altfel tot in timpl comunismului s-au si dezvoltat marile echipe.
  Romanul se uita la fotbal pe principiul dependentei capatate de zeci de ani si a monopolului:e singurul sport care se da la tv.De asemenea fotbalul permite unei subspecii numite ultras(in esenta jegosi) sa se manifeste violent in a distruge ceva.
  Forbalul e exemplu tipic de degradare romaneasca:tigani,inculti,infractori plus lipsa crasa a performantelor exterioare.Fotbalul romanesc nu ar eperformante internationale.In mod normal ar trebui desfiintat dar fiindca subscenii umane gen celor care se perida pe stadioane au nevoie constanta de circ est ementinut.
  Alti sportivi care chiar au performante sunt tinuti intr-un con de umbra mediatic.Bute de exemplu,sau DIaconu dintre boxeuri.Sau handbalistele de la Oltchim.
  Pe bine ma bcura ca fotbalul moare.Nu neaparat jocul in sine dar fiindca scap de oameni gen Tolontan,Becali,Iancu,Mitica care nu o sa mai apara la televizor.

  Reply
 2. Danyzus

  E criza, ce vreti mai mult de atat? Trebuie sa ne multumim cu ce avem, sau ne uitam la altii 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.