Lansare Kaspersky 2013

Aseara intr-un spatiu foarte intim si cosy a fost lansat Kaspersky 2013. Principala idee a antivirusului a fost aceea de a exemplifica ca el este acolo exact pentru ce trebuie, cand terbuie, cum trebuie. Fara ca tu sa stii, fara ca tu sa iti bati capul. Si vine cu elementele de siguranta pe care orice antivirus ar trebui sa le aiba. Dar mai ales, elementele de siguranta care te ajuta pe tine sa stai linstit in lumea rea de afara.

Va ziceam de-a lungul timpului ca eu stau cu calculatorul de acasa legat direct in internet, fara router. Drept urmare toti virusii din retea ataca direct calculatorul, antivirusul avand destul de lucru si fiind destul de solicitat. Asa incat eu chiar am nevoie de protectia Automatic Exploit Prevention, care te ajuta impotriva virusilor si a vulnerabilitatilor de tip 0-day. 0-day inseamna ca sunt vulnerabilitati sau virusi de care producatorii de software nu stiu sau nu au solutii.

De altfel Cristina si Vlad au prezentat cateva din pataniile lor.

Pe langa asta v-ati obisnuit cu Internet security de la Kaspersky, acum va veti bucura de performantele sale in sistemul in care lucrati. Oricum il instalez si va fac raportul imediat pentru a va spune cat de rapid si bun e.

Poze pe Facebook.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply