Urmare a faptelor ce circula pe mail, a postului de pe blog si a mediatizarii acestuia in presa:

Deoarece standardele KFC, legile sanitare si fluxul de clienti nu ne permit un acces permanent si necontrolat in spatiul de pregatire si servire, ii invitam pe toti cei ce doresc, sa vina in zilele de marti 24, miercuri 25 si joi 26 februarie in intervalul 14.00-17.00, cand un reprezentant al companiei le va facilita accesul. Acesta se va face in ordinea sosirii celor interesati.

KFC Plaza Romania
Persona de contact: Marian Matei – Director restaurant

Si totusi nu e cam tarziu?  Si de ce un director de restaurant / franciza, se implica in asa ceva, dar firma mama? PR-ul?

comunicat primit intr-un comentariu pe blog, nicidecum printr-o metoda oficiala.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

14 Responses

  1. unu

    este la mintea cocosului…sunt maxim 4 pers. in spate si vreo 4sau 5 casieri care fac vanzare de sute de milioane pe zi,acest lucru se vede in cum ramane totul dupa omoarul de la casa in spate… cata graba este sa se prepare atat strips,aripa cat si pui pentru sute de oameni pe o tura…..cu alte cuvinte multa graba care vine cu multe reguli care nu pot fi respecatate deloc….oricat s-ar chinui cineva sa spuna altceva…este logic ca este imposibil in 3-4 oameni sa prepari atata strips,aripa,pui,fillet,zingar si copane…nu le pasa la sefi cum se face si cat se chinuie oamenii in spate sau cate reguli se igora….sa vina banu’ gros,asta este unicul scop. Sa ii vad cand va invita inauntru cand este aglumeratie sa vedem ce mia spuneti(oameni se gasesc sa stea cu voi,sa nu spuna cineva ca in toata firma nu gaseste un om sau doi sa stea intr-un restaurant aglumerat cu un vizitator pe rand)…se muta oamenii de la un restaurant cand vin aia de la franciza din america …si tot felul de kkt-uri….ii tin peste program fara sa-i plateasca,vb. urat cu ei de fata cu clientii…sefi fara scoala sunt la ordinea zilei,daca stii sa pupi curu’ la ala mai mare ai sanse mari sa te faca un mic sef sa ii pupi atat de des in dos de sa-i lasi semne…

    Reply
  2. unu

    cel care a scris chestia aia asa de mare si “precisa” nu cunoaste standardele,decat o parte din ele, mare parte din ce a a spus este adevarat,nimeni nu-i verifica ce fac la marfa,ci este la simtul si onaorea lor,iar cum ii plateste si la ce oameni au unele restaurante datorita sefilor si lefelor nu ma mir,ci confirm ….dar in fine …..
    nu-l pot invinui pentru ca pregatirea lasa de dorit mereu la firma asta,din pacate…sa stiti ca daca ii lasati sa va trateze ca pe sclavi,atunci sunteti niste sclavi….oriunde ati fi…nu va pot da afara daca va impotriviti la ce nu va convine.De fiecare data cans va spun sa va dati demisia ..o spun pt ca nu va pot da afara cu nici un chip….nu va mia omorati cu munca daca ei nu se chinuie sa va aduca oameni si sa-i passtreze,le convine ca fac aceasi treaba cu oameni mai putini,pt ca pt ei calitatea produsului nu conteaza se pare…sau ce kkt de pe jos ajunge sa pape clientul pe o galeata de bani…

    astia fac o caruta de bani mereu,iar regulile sunt ultimul lucru la care se gandesc….bani,bani numai bani pentru aia mari(ca asa este in romania)…pe prostia omului

    un loc de munca este ceva onorabil,dar el nu insemna o viata,ci doar un mijloc de a castiga bani ca sa-ti traiesti viata,nu va risipiti viata la munca sa faceti banu’ gros la altii…mai tine si pentru tine……in rest bafta si gandeste inaite de a manca ceva :-))

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.