Acuma sa nu fiu rau, dar ma gandesc ca doar nu suntem 3 persoane la fel, sau e prea ciudat sa se intample.
Simplu, am fost aseara la KFC, am stat juma de ora cronometrat la coada. Bogdan la una eu la alta, facand mistouri.

Pana la urma am si mancat. Răul a venit dupa, adica azi dimineata, cand au aparut durerile de burta.

Parca era mai bun KFC-ul inainte. Acuma nu stiu cum prepara ei mancarea, dar parca n-am incredere in toate controalele de la OPC facute acolo. Incepe sa arate mizerabil atat restaurantul cat si modul de preparare al mancarii. Sunt curios cat de des se curata gratarele pe care sta carnea, cat de des se schimba uleiul in care se arde carnea. Sau mizeria e ceea ce da aroma? Pana si la McDonald’s a inceput mancarea sa fie mai curata, nu neaparat mai buna, dar acolo la fiecare 2, 3 minute vezi pe cineva ca vine sa spele pe jos. La mec ai obiceiul, cum e si normal, sa iti duci singur resturile la gunoi, la KFC le lasi pe masa si stau acolo pana vine cineva sa ti le ia. Ca deh, astia asa au obiceiul.

Acuma, daca KFC pute, daca mec-ul e inca naspa, iar pizzeria de la Romana s-a inchis, eu unde mai mananc?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

39 Responses

  1. sorin

    nu cred ca mai am ce sa maninc dearece l-ai mincat tu pe tot si ca sa iti demonstrez cum crezi tu ca se coloreaza bucatile de pui prajit, de exemplu asa ca mai bine vezi-ti de lactatele tale pe care sincer nu cred ca le sugi direct de la vaca…..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.