Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Am o curiozitate, daca pe banda 2 masinile merg cu 160, 170, urmarind niste Ferrari si Porsche-uri care pot, tu de ce naiba sari de pe banda 1, in loc sa stai cuminte acolo? Ce crezi ca asa faci ordine pe strada, tu justitiar si opresti oamenii din sa mearga repede? Din contra, pentru asta exista politie de obicei. Ah, politie …

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. Monica

  cu alte cuvinte daca nu vrei sa mergi cu 160 trebuie neaparat sa mergi cu 40 pentru ca in fata ta, pe banda1, e un domn “prudent”?

  nu-i bine nicicum! si de unde atatea Ferrari pe autostrada aceea, de unde?

  Reply
 2. PAH

  Băi, și dacă eu, care o ard cu c’eed-ul cu 110 pe banda 1, vreau să depășesc un leneș cu BMW care nu trece de 105, pot să tai calea Lamborghiniului tău, cu care abia atingi 97 pe banda 2? zic și eu, așa…

  Reply
 3. bob

  confirm, suntem o natie nascuta sa fim invingatori, sa fim primii, sa stam mereu pe banda 2 :))) …mai rau e cand nici cu viteza maxima legala nu poti merge pe banda 2.

  Reply
 4. Gica Contra

  La cateva zile dupa ce Base si Piticu’ renuntasera la escorta si sprijinul Politiei Rutiere, mergeam cu 140 pe banda a II-a de pe Autostrada 1.
  Din spate venea o coloana oficiala cu girofaruri si politie.
  Eram asa de nervos incat daca nu eram cu soacra-mea si sotia in masina m-ar fi tentat sa nu ma dau la o parte si sa merg cu 130.
  Sa iasa circ! Sa vina televiziunile!
  Reclama (fie si negativa) = sufletul comertului.

  Reply
 5. badday

  urmaresc cu interes trafictube.ro. vad foarte des astfel de postări. intrebarea mea este:
  de ce se promoveaza viteza?!?!? se promoveaza viteza ilegala!!!! daca la noi in tara viteza este reglementata la 130 km/h pe autostrada, 110 km/h pe drum european si 90 pe drum judetean, de ce naiba ne lamentam ca un tico/logan/audi/porsche care merge cu viteza maxim admisa nu elibereaza calea unui cocalar care baga mare?!?!?!? daca boul care conduce tare vrea sa bage, atunci sa faca manevrele de depasire. adica trece pe o banda alaturata, cu semnalizarea de rigoare, si gata…e treaba lui si a politiei.
  ne miram ca in germania se respecta legea. la fel admiram suedia care iti confisca masina daca incalci flagrant regula vitezei… in aceste tari oamenii au bun simt probabil.
  despre ce vorbim?!?!?

  Reply
 6. Bluehand

  Intrebarea nu e corect pusa ci ar fi trebuit adresata astfel: ” cum pana mea sa mergi cu 170 pe dn1, cat sa fi de dobitoc/retardat?”
  nu zic nimic de justitiari desi ii prefer in locul celor care adopta “capu’ plecat sabia nu-l taie”.
  170?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.