Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasand la o parte ipocrizia, am vrut sa o zic si la momentul accidentului lui Huidu, o zic acum la momentul accidentului lui Lucescu. Nu ar fi mai bine sa punem indicatoare rutiere de genul:

Aici a omorat Huidu 3 oameni, circulati cu atentie!
Aici a dat tramvaiul peste Lucescu, intoarcerea pe linia de tramvai este interzisa!

 

Imi amintesc ca undeva pe DN13, spre Targu Mures,  intr-o padure a stat mult timp o carcasa de masina accidentata si incendiata. Lumea trecea pe langa ea si incetinea, pentru ca stia ca acolo a fost candva un accident nasol si ca nu trebuie sa te joci cu asta. Intre timp caroseria aia a disparut, iar de atunci toata lumea trece pe acolo ca prin branza. Si nici radarul ala al politiei ascuns in padure nu ii linisteste pe astia.

N-am comentat nimic, una e sa mergi cu viteza si eu merg, pentru ca pot. Alta e sa fii idiot si sa intri cu 100 la ora la Timisul de Sus sau sa intorci pe linia de tramvai, pe ploaie. In alta ordine de idei, da, tramvaiele trebuiau trase pe dreapta, ca doar trecea il Luce.

 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. Marieta

  Dac-o ziceam eu ieşea tărăboi. Aşa o să pice pe tine.
  Toată lumea le plânge de milă ăstora doi. Lucescu a fost idolul tinereţii mele, însă vine o vreme când trebuie să angajezi un şofer

  Reply
 2. george

  “…tramvaiele trebuiau trase pe dreapta, ca doar trecea il Luce.” de ce zici in tonul asta? A zis cineva ca nu a fost vina lui Lucescu? Eu pe la tv am auzit inca de la inceput ca e vina lui Lucescu ca nu s-a asigurat. In cazul lui Huidu iti dau dreptate ca i-au luat apararea televiziunile, dar in cazul asta in afara de starea de sanatate a lui si de faptul ca nu s-a asigurat nu stiu ce ti se pare aiurea ? Iar de intors pe linia de tranvai pe ploaie, e vreo regula ca nu ai voie sa intorci daca ploua? Cati nu au intors pe linia de tranvai pe ploaie? Nici nu trebuie sa intorci, poti doar sa mergi pe ea pe ploaie si sa te “fure”.

  Reply
 3. albinuta veninoasa

  E bine sa spui “sa ma fereasca Cel de sus”. Nu stii niciodata ce ganduri ai, ce necazuri, ce preocupari, iar in ultimul moment iti aduci aminte de ceva si iei rapid stg sau dr.
  Da, ai vrut sa scoti ceva in evidenta (cred), NECAZUL nu tine cont de VEDETA.

  Reply
 4. Adrian

  Ar fi o idee cu indicatoarele de genul asta, o responsabilizare a conducatorilor auto nu strica, cum nu strica nici construirea de autostrazi, mai eficienta decat ce s-a facut pana acum.

  Reply
 5. cristi p

  Mie nu-mi place de tine.

  Dar ai cate-odata niste idei pentru care te invidiez.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.