Stiu ca a aparut acum cateva zile, dar n-avea sens sa scriu despre el pana acum, nici macar despre beta. Pentru simplul motiv ca nu erau suficient de bine puse la punct. In schimb sunt foarte bucuros ca de 5 zile sunt cu 30 de taburi deschise in firefox si nu s-a blocat.
Culmea nici macar nu se misca greu, din contra e foarte stabil, stie sa randeze corect pagini, dar si bannerele care ne omorau procesoarele pana acum. Nu m-am uitat la specificatiile tehnice sa vad ce aduce in plus, ce a reparat si ce a ramas, doar il vad ca functioneaza cum trebuie.
Si nici nu ocupa memorie astfel incat sa se blocheze sau sa blocheze calculatorul. Deci Firefox.com si upgrade.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

7 Responses

  1. catalin

    Mi se pare cel mai instabil browser pe care l-am folosit pana acum. Crapa foarte des, de doua ori a reusit sa blocheze calculatorul cu totul, probabil ar fi trebuit sa-l mai tina in RC o vreme. Pana apar primele patch-uri, inapoi la 3.0.11.

    Reply
  2. catalin

    Nu am instalat niciun addon, stiu ca pot cauza probleme. In plus, a fost instalat pe un windows xp care nu a crapat in nicio alta situatie. Oricum, pentru mine e suficient 3.0.11.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.