Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

PSD-ul n-are oameni si are de ales intre Sorin Oprescu si Marean Vanghelie, pentru candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Partea proasta e ca daca se dau niste mici gratis in parc la Izvor, sau daca Vanghelie promite metrou in Ferentari va fi votat. Deja da petreceri pentru profesori, ca sa stie cum sa manipuleze tineretul electoral.

In schimb Sorin Oprescu are ceva sanse de reusita, dar e prea ocupat cu spitalele lui incat sa se ocupe si de administratia locala. El ar fi bun primar si administrator, dar parca nu da bine un medic la carma orasului astuia imputit. Sau poate ar da bine, daca ar putea gasi resursele sa-l mai curete, sa oblige oamenii sa planteze copaci si sa refaca pe alocuri, fara implicatii prea mari, infrastructura.

Ca sa intelegeti, nu sunt afiliat niciunei formatiuni politice si nu sprijin pe nimeni. Insa, anul asta va fi o distractie totala cu primaria generala, nu de alta, ci doar pentru faptul ca s-au demarat destule proiecte pentru care actualul primar e deja injurat,  proiecte ce vor fi preluate si continuate de viitorul primar. Iar aici nu cred ca un manager bun le poate gestiona, de fapt nu numai un manager bun, trebuie sa aibe si fler si logoree asa incat sa nu fie foarte tare injurat.

Poate vedem si noi anul asta ca incep lucrarile la pasajul Baneasa, sau la a doua centura a Bucurestiului. Sau, cine stie, poate se termina lucrarile de pe strazile cu linii de tramvai scurmate in mijloc, macar sa stim o chestie. Sau poate se fac parcari la blocurile turn ce se construiesc acum in lacul Vacaresti.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

12 Responses

 1. marian

  poi asa stau treburile in tara asta … se incep multe lucrari pe parcursul campaniei electorale insa dupa ce sunt alesi ei continua lucrarile si le prelungesc pana isi termina ei mandatul , imediat se continua cu bordurile :)) si pe urma vor incepe sa “planteze” stalpi prin oras :)) sunt de belea , si infrastructura asta in romania lasa mult de dorit 🙁 ce sa faci ? cum zice Mircea Badea , traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul

  Reply
 2. Diana

  Eu nu cred ca va castiga!
  PS. lucrarile la centura Bucurestiului intra in ograda Min Transporturilor..si metroul tot de Minister tine, parca:)

  Reply
 3. artistu

  Piticule bine spus gluma proasta. Io unu’, desi sunt de stanga si l-as fi votat pe Oprescu, pentru alegerile generale am uitat de PSD. Parca ma trage ata sa ma gandesc mai bine la nea Prigoana! 😉

  Reply
 4. Ric

  Ma intreb acum cu cine o sa votez deoarece variantele PSD si PNL refuz sa le mai iau in calcul… Oprescu ar fi fost OK insa cu Vanghelie la inaintare tare ma tem ca tocmai au oferit primaria iar PDului

  Reply
 5. JimmY

  Nu e o gluma. Este ceva ce s-ar putea implinii. Ar fi frumos, un rrom la conducerea Capitalei! Capitala Rromilor!

  Reply
 6. Auggie

  Care eu de mic ma gindeam cu creierul meu care este sa conduc muncipalitatea astea .. cum se zice la ele .. sectoarele …… Buna alegere a pesd-ului mai lipsesc Pif & Hercule.

  Reply
 7. Dan

  Vanghelie primar general. Daca da dracu’ sa se intample asta ne mai adancim in cacat inca vreo 2m.

  Reply
 8. ipo

  Poate propune PRM-ul un medic candidat la primarie. Un medic psihiatru, bineinteles.
  :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.