Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Calculele politice idioate date publicitatii ne arata ca in momentul asta daca Basescu ar ajunge in turul doi cu oricare din candidatii Geoana, Oprescu sau Antonescu ar pierde in fata fiecaruia dintre acestia.

Intrebarea mea pe care o pun de fiecare data de cate ori moare cate un artist, e ce ramane in locul acestuia? Acum avem 3 solutii  eventuale: Geoana – un prostanac, Oprescu – un primar nereusit, Antonescu – un … liber profesionist neangajat fara probleme de trai. Si privind problema din acest punct de vedere pe cine ati alege? Pe unu care cheltuie banii tot timpul, pe unu care nu stie ce sa faca cu banii sau pe unul care are nevoie de altcineva care sa ii spuna ce sa faca?

Si chiar daca facem referendum, chiar daca dizolvam parlamentul, chiar daca facem parlament unicameral ce se modifica? Raman doar unii care sa fure, nu mai sunt atat de multi, dar asta nu inseamna ca vom munci mai mult, mai ales asta nu inseamna ca vom avea profit.

Cine spunea ca dupa alegeri va fi o situatie foarte dificila avea mare dreptate.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 Responses

 1. liviu amza (nadie)

  depinde de ce decizii o sa ia presedintele si de echipa pe care o are linga el.multi care “gindesc” nu inseamna mai bine.decit mult si prost mai bine putin si bun.uita-te te rog in gradina Elvetiei.citi oameni sint la conducerea ei?putini da buni si nu stau toata ziua de hiriiala.acum e nasol ca se cam duc de ripa bancile.unii nu sint invatati cu trasul la jug.trebuie sa protejezi ce ai bun.adica sa ai grija de gaina care face oo de aur. :)daca o bati pina o omori…………..

  Reply
 2. oIo

  mah nene nu va mai agatati de Base asta asa tare. el acum se agatza de ultima lui sansa sa scape de puscarie.nu spune nimeni dar adevarul este ca anul viitor se prescrie dosarul flota. asta in caz ca nu iese presedinte ( si sa ne ajute bunul dumnezeu da nu iasa ) va fi linsat de dusmani, ptr ca vor redeschide acel dosar inainte de prescriere.asa ca nu va mai faceti probleme ca Basescu v-ar vrea binele, el incearca doar sa se puna la adapost. Poate nu ar fi fost un presedinte chiar asa rau daca nu ar fi incercat sa se bage in toate, ajung astfel un pui ( in dezvoltare) asemanator lui Cesca..

  Reply
 3. blogtrekker

  Ce legatura are viitorul presedinte cu modul in care se cheltuie banii? In afara de leafa proprie n-ar trebui sa cheltuie altceva pe perioada mandatului. Cred ca in alt loc stau problemele candidatilor.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.