Eat Pray Love (2010)

Recunosc, mi-a fost greu sa ma uit la filmul asta. Am incercat sa nu adorm, am incercat sa simpatizez tipa, am incercat sa o inteleg. Si intr-un final mi-a reusit. Da, cam asa se intampla dupa ce iti strici o relatie (probabil din vina ta), te apuci sa iti traiesti viata, te duci in locuri necunoscute, cu oameni necunoscuti si faci chestii de care altfel te-ai dezice imediat. Iar apoi iti amintesti ca trebuie sa te intorci inapoi la credinta si te duci sa te reculegi prin biserici, de parca asta te-ar ierta imediat.

Daca ma gandesc sa recomand filmul asta gagicilor in devenire care vor sa stie ce sa faca cu viata lor, ar insemna sa le pun pe toate intr-un cliseu care mai devreme sau mai tarziu se va intampla oricum. Asa incat de ce sa se uite la filme de genul asta ca sa stie ce le asteapta sau mai rau, ca sa traga concluzii pripite cu privire la viata si relatia lor. (pai asa am vazut in film, asa trebuie sa se intample/ las ca va stiu eu pe voi barbatii, sunteti toti la fel. )

IMDB link

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply