voteazaV-am vazut si v-am inteles. Macar pe un blog sa nu mai vedem reclame electorale tampite. Da, ar fi bune cele noi si inovatoare 🙂 Si totusi politicienilor li se rupe de blogosfera. Asta e un  lucru bun, eu nici n-as vrea sa le pese ca sa aibe cine sa ii taxeze, iar apoi sa se intrebem de ce s-a intamplat asa.

Din pacate n-avem nici un candidat pentru nici o functie de pe la noi. Oricine vine si zice ca da zahar si miere, dar nu promite ca va realiza nimic pentru ca nu poate. In schimb ei ne cer ca noi sa ii votam.
Instinctul normal dupa toata treaba asta ar fi sa le aratam semnul frumos si sa nu mergem la vot. Atitudine gresita. Eu si alti prieteni d-ai mei avem buletinul plin de stampile de vot, pentru ca am fost. Si nu ca sa votam pe cineva anume indrumati de cineva, pentru ca ne-am pus increderea in cineva care sa faca ceva.

Asta a fost motivul pentru care in 2000 am fost la sectia de votare din agronomie betzi mortzi, clatinadu-ne si tinandu-ne de bare, dar am votat. Si pana sa mergem la vot am stat sa bem si sa analizam bine pe cine dracu alegem intre un nebun (a se citi vadim) si un comunist (a se citi iliescu).

Acum, in 2008,  cred ca trebuie sa bem mult ca sa alegem pe cineva, insa trebuie sa alegem.

Tu te-ai duce la vot? ( voteaza.org )

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

20 Responses

 1. Mazgalici

  Mai bine sa votam cu outsiderii, ca sa mai se schimbe mafia ca de astia ne-am plictisit. Sa mai fure si altu` domne`, sa se dea la toti

  Reply
 2. iLL

  🙂 ia atitudne man! WTF! Sa mergem beti la vot :))

  Cred ca o sa avem prezeta redusa la urne…

  Reply
 3. Adrian Ciubotaru

  stai linistit. La alegerile parlamentare, bloggerii vor fi mai mult bagati in seama, iar bugetele on line se vor distribui generos in “blogosfera” 🙂

  Reply
 4. FuckYouTovarasi.blogspot.com

  In 2009 avem sansa sa alegem primul presedinte din istoria Romaniei care nu a fost comunist (asta daca nu luam in considerare fumigena lui Ilici care a spus ca primul presedinte al tarii a fost Cuza).
  Am putea incerca sa facem un mic antrenament – sa alegem la acest scrutin un primar care nu a fost comunist. Te bagi ?

  Reply
 5. iLL

  Analizam o laie!
  Nu se va schimba nimic daca analizam inainte sa votam! Toti fac promisiuni…

  Reply
 6. Adrian Cristea

  (Mersi Pitic ptr mentionarea campaniei)

  -Oi avea dreptate tu… sau tu… sau…?
  Tu spune-ti parerea si o sa vedem ce spun ceilalti, poate le zici bine.
  -Campania se numeste “hailavot” iar amanuntele si “Manifestul catre bloggeri” se gasesc la http://cristealizari.com/?p=727

  Reply
 7. maria

  am vazut aseara cea mai tare bataie pe care si-a luat-o vreodata vanghelie. din pacate, am vazut-o doar eu si cei prezenti in studio, unde a fost inregistrata. se difuzeaza in seara asta de la ora 20. sper sa nu taie fazele tari. chiar sunt curioasa. e pe a1 (piticule, nu vreau sa fac reclama, chiar nu ma intereseaza asta)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.