Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pentru ca spitalul este un loc atat de magnific (nu-i asa?) auzim aici perle de viata atat de deosebite, incat daca n-ar fi reale am crede ca sunt din filmele pe care le vedeam la televizor.

Ieri a venit un coleg nou in salon, om cu laptop, Passat si tv tunner HD. Cum n-avea pijamale la el, cei de la spital i-au atras atentia ca sta imbracat cu hainele de strada in patul de spital. Intreband care e problema replica a fost asta: “pai in spital nu e la fel de curat ca la dumneavoastra in dormitor. Aici sunt microbi, tot felul de microbi, drept urmare daca va duceti acasa cu hainele astea le spalati bine de doua, trei ori ca sa scoateti infectia din ele“.

Dupa care aceluiasi pacient i s-a facut o injectie. Omul constiincios a scos hartia de 10 lei sa achite. Asistenta  nu ca nu se plateste, ca e gratis, ca multumesc, etc, hartia cade pe pat. Pacientul se da jos pe o parte, asistenta era pe partea cealalta. Pana se aranjeaza omul, patul se curata de impuritati cum ar fi fost hartia de 10 lei instant.

Urmeaza o detaliere mai interesanta a tuturor costurilor din spital, cat se da shpaga, cui, cam cat costa orice imediat. Da, pana si directorul general al spitalului are buzunarele in care primeste hartii de 100 de lei. Totusi eu n-am dat nimic, mai ies viu de aici sau nu? Se dau bani la injectii sau nu? Cui se mai dau bani ca sa-mi fie mie bine, etc?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. Koshbo

  Daca tot te plictisesti pe acolo ia fa o investigatie, vezi care e procentul de spagari in randul angajatilor spitalului 🙂

  Reply
 2. Miklós Henrich

  de câte ori să vă explice unchiul Henrich, că a sosit timpul camerelor ascunse în nasturi și doar așa curățăm țara de jeg? de câte ori??? că dacă tot facem blogging…

  Reply
 3. bpv

  pai e simplu, daca nu iti cere in fata sau nu face figuri cand vine la tine nu ii dai spaga :))

  Reply
 4. Nic

  mai omule, vrei sa mori? da si tu ceva ca sa mananca si gura lu sistemu’ medical.

  Reply
 5. ceZar

  Ce ma enerveaza oamenii ca tine ! Vai , ce ma fac , mi-e bine si vreau sa dau o spaga ! Oare cui trebuie sa o dau ca sa nu mor? Vai, vai, cine primeste si cat? Oare trebuie sa o dau la sfarsit sau la inceput? Haide ! Terminati cu tampeniile ! Cand nu va cere nimeni nimic, muriti de grija ca nu dati spaga, iar dupa ce o dati dupa intamplari de toata jena, iesiti sanatosi si incepeti bravada : Nenorocitii de medici care iau spaga si altfel nu se uita la tine ! Ce situatii de rahat !!! Purtati-va cum vreti in spitale, dati sau nu dati spaga, dar daca o promovati cu insistente nu va mai plangeti ca ati dat-o !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.