Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Am avut tentatia sa ma iau de Oprescu azi  pentru faptul ca am lasat masina acasa. Doream sa mor cu toti primarii de gat daca taxiul in care am mers azi dimineata facea vreun accident in timp ce patina pe Magheru. Intre timp s-a trezit Oprescu si a venit sa tipe.

Eu zic diseara sa stam putin prin oras, sa vedem pe unde patruleaza Oprescu, daca iese prin oras sa-i facem o poza doua, sa ne laudam ca pune mana pe lopata si ca da zapada la o parte sau cel putin ca dispune o amenda.
La o ora dupa sedinta asta a aparut sectorul 4 cu un comunicat de presa in care se lauda ca ei au terminat deszapezirea. Si daca toata lumea s-a laudat azi ca strazile sunt curate, daca la noapte va ninge maine dimineata ce va fi pe strazi?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

10 Responses

 1. Ionut

  Bai macar s-a straduit sa tipe. Si eu am fost in aceeasi ipostaza de dimineata, dar cand am ajuns la birou si citit declaratiile lui.. m-am mai resemnat un pic. Macar tipa chit ca arunca responsabilitatiile in toate partile. Poate sunt unii mai slabi de urechi care nu rezista si se apuca sa-si faca treaba. Macar Oprescu s-a spalat pe maini…

  Reply
 2. Ionut

  Bai macar s-a straduit sa tipe. Si eu am fost in aceeasi ipostaza de dimineata, dar cand am ajuns la birou si am citit declaratiile lui.. m-am mai resemnat un pic. Macar tipa, chit ca arunca responsabilitatea in toate partile. Poate sunt unii mai slabi de urechi care nu rezista si se apuca sa-si faca treaba. Macar Oprescu s-a spalat pe maini…

  Reply
 3. Ionut

  Din 70% vina mea si 30% a Firefoxului am reusit sa “arunc” comentariul de doua ori. Penibil chiar sa intervin si a treia oara dar macar sa-ti spun ca nu a fost cu intentie. Inteleg daca ma voi regasi la spam

  Reply
 4. nwradu

  Nu am vazut nici o deszapezire in sectorul 4 pe traseul Piata Sudului – Tineretului. Noroc ca nu a nins rau si mai e si vantul asta care viscoleste zapada. Oricum s-a mers bine prin tot orasul, nu e cazul sa ne fie teama de cea mai mica ninsoare.

  Reply
 5. Acum Stiu

  Eu l-am vazut pe Oprescu inainte turului 1 de prezidentiale, a fost la Nasul (B1TV) la emisiune. Si m-a lamurit, dupa felul in care a vorbit.
  Era genul ala de om ajuns la o varsta, dar care incearca sa fie cool ca si pustanii de 15-16. Si incercand asta n-ai cum sa iesi altfel decat penibil.

  Reply
 6. iulia

  Eu te sfatuiesc sa vii in Vrancea, mai ales in Focsani, sa vezi cum arata intr-adevar niste bulevarde pe care nu se intervine aproape deloc! Oprescu o sa ti se para un inger, iti garantez!

  Reply
 7. FranklinTheTurtle

  Locuiesc in sectorul 4, ca sa ajung la job trec prin sectoarele 2 si 3 . Sectorul 4 este de departe cel mai curat in ceea ce priveste deszapezirea. Sper s-o tina tot asa.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.