Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Pana sa descopere cineva Digi TV s-a instalat la munte, la Balea Lac, pe stanci.
Cum in jur nu este nimic, iar acolo nu prea e nici curent electric mai mult decat posibil ca antenele alea sa fie puse acolo in scop de reclama.

digi tv.digi tv

Problema e cu cine aproba reclamele in mijlocul muntelui, mai ales amplasate pe stanca direct? Pana una alta daca are nevoie cineva de o palarie de digi, poate sa o ia, daca e la liber si nu e folosibila de ce nu? Si de ce sa o ia de acolo? Pentru ca antenele de tv se pun pe casa de obicei, nu in curba ca sa se vada din masina cand trece cineva pe acolo.

Poze thanks to Pluton.

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

9 Responses

 1. un cititor din sibiu

  acolo-i balea casacada, nu balea lac. la balea lac nu sunt masini acum

  Reply
 2. Simple

  Din cate stiu eu si din cate am vazut cand am trecut pe acolo, existau cabluri care duceau pana la restaurantul de la Balea cascada unde de fapt sunt puse.

  Reply
 3. alleks

  Da, de fapt există curent electric.
  Şi la urma urmei, ăia care vin cu cortul în toiul iernii n-au voie să-şi pună digi, sau ce?

  PS: vezi că linkul primei imagini e greşit

  Reply
 4. dumneZEU

  deci iata cum functzioneaza dezinformarea shi manipularea
  alea sunt antenele de la cascada, care ( cascada – hotel ) este la maximum 50 de metri de la locul cu pricina, respectiv curba de unde incepe sa se urce spre balea lac acolo unde scria pe vremuri drum ANCHIS !!!!
  daca probabil ai fi fost acolo shi nu ai fi poos botu , ai fi vazut ca shi la cascada shi la lac exista o …. telecabina !!!
  intrebare :

  cam de catzi hamsteri este nevoie pentru a pune in functiune o TELECABINA ?

  P.S. apropos de manipulare, dezinformare , isterie,
  ieri la realitatea tv, la jurnalul de la 18 BUFNITZA aia de la shtiri anuntza isteric, intr o semi criza de nervi : DN 1 BLOCAT DE MIILE DE TURISHTI AFLATZI PE VALEA PRAHOVEI, bla bla bla , dam legatura lui X la predeal … shi seface legatura cu URANGUTANUL… paradoxal pe DN erau in momentul respectiv fix 2 ( DOUA ) mashini !!!

  P.S.2: la antena 3 ieri, pana la ora 14 ( atat m am uitat ) nu fusese difuzata NICI O SHTIRE despre tentativa de revolutzie ( :)))))) )de la UNIVERSITATE

  haio bafta !!!

  Reply
 5. piticu

  manuel, nu-ti mai varsa nervii pe realitatea pe blogul meu … n-am nici o legatura, mai bine spune-mi unde parchez diseara 🙂

  Reply
 6. dumneZEU din Berceni

  frate eu nu mai am permis deci potzi parca pe locul meu pt ca mashina e in service … dai o bere shi pana pe 28 februarie locul e al tau !!!

  ;))

  Reply
 7. alexis

  au fost puse acolo de oamenii pesterilor 😆
  e pe acolo pe undeva vreo grota doua

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.