Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Adineauri eram in piata la un magazin sa-mi cumpar tigari. Am cerut tigarile si asteptam ca vanzatoarea sa-mi dea restul. Intre timp langa mine a aparut un nene … bine, cu ochelari, cheia de la Pasat in mana, langa telefon care intreba despre sunculita. A intrebat de care are … de asta si a cerut … 4 felii.

Tanti de servea s-a mirat, a intrebat sigur 4 felii, le-a taiat, le-a cantarit si le-a ambalat: 4,4 lei.

Eu m-am mirat si de asta m-am uitat mai bine la omul asta, am zis … bine asa o avea el chef sa manance, doar 4 felii de sunca praga. Dar ce iti ajung 4 felii, cand eu stiu ca daca imi pun capul termin linistit un baton din ala. Si totusi omul care oprise masina pe banda unu, cu pozitiile aprinse ca sa vina in piata, pentru ca e greu sa mergi pe jos … deh! Ceruse doar 4 felii de sunca.
Sa fie oare asta o masura de economie? Romanul stie sa faca economie, sau doar stie sa stranga cureaua atunci cand slabeste pentru ca nu mai are ce manca?

C|neva mi-a aratat ca oamenii nu sunt asa de disperati sa faca economii, desi se arunca la orice e mai ieftin.

Atentie imagini socante, intamplate in magazinul Real de la Brasov.About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

27 Responses

 1. blowfish

  Este de plans daca ajungem sa facem asa ceva. Sunt si lichidari de stocuri prin alte tari si lumea se mai semi-calca in picioare dar nu chiar asa.

  Reply
 2. fsa

  nooo .. si eu imi mai iau 3-4 felii fara nici un considerent financiar, pur si simplu nu mananc mai mult

  Reply
 3. RottenKid

  ce ţi-se pare aşa ciudat? îţi exact aceaşi poveste doar că este vorba de fotolii de piele si de IKEA aici in Olanda. Crede-mă că ce a fost in Braşov la REAL e pistol cu apă , să-i fi văzut pe olandezi ce se băteau (la propriu) pe fotolii

  Reply
 4. Maddy

  nu mi se pare ciudat pentru ca si eu iau de jos de la alimentara exact atata mezel de cat am nevoie, de ce sa iau un kil de muschi file sa se invecheasca in frigider cand pot lua 50 grame, fac 2 sandwichuri si gata.

  Reply
 5. camionagiu

  scenariu:

  poate omul e aproape un sfant care incearca sa se smereasca cu orice pret si a gandit asa: azi trebuie sa fac pomana, sa dau unui flamand sa manance, dar totodata sa ma si smeresc si sa zica lumea in sinea ei ca sunt un nesimtit, asa ca o sa las masina 3 minute pe banda 1 (oricum in locul asta e spatiu destul si nu incurc foarte rau). Si intrand in magazin cere 4 felii de sunca si deodata il observa in dreapta lui pe Piticu si atunci isi spune:”hopa, uite-l pe celebrul blogger Piticu, precis ma da pe blog. Miluieste-l Doamne si da-i sanatate! ”

  😛

  🙂

  Reply
 6. Dante

  Nu e vorba de magazinul Real. E in zona si Realul dar nu acolo s-au intamplat cele din filmulet.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.