Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Imi place de tipa aceasta pentru simplul motiv ca stie cum sa le zica. Din experienta personala si nu numai.
Eh … si sunt multe de zis, insa e mai misto sa te legi de cate cineva din cand in cand, ca sa ai un pic de trafic.
Azi intervine sexul in discutie. Si intervine simplu si brusc. De altfel, se manifesta in orice relatie normala. Dupa 2 zile, daca nu mai devreme, trebuie sa intervina schimbul de fluide in sau fara cauciuc.
Eh … in schimb, devine ciudat cand apare sexul la comanda. Ca o papusa sexuala, la ora cutare in momentul cutare trebuie sa faci sex. Si trebuie sa prestezi si pace. Dar nu oricum, ci trebuie sa si satisfaci. Daca nu satisfaci apar probleme. Ce s-a intamplat cu tine? Inainte puteai si acuma nu mai poti? Esti in regula? Sau, in celelalte momemnte cand pur si simplu nu termini. Atunci e si mai haios pentru ca apar discutiile de genul: de ce? e din cauza mea? am facut eu ceva? Nu te mai satisfac … nu mai sunt buna la pat?
Asta era o discutie purtata duminica cu Adi de care mi-am amintit intamplator.
In alta ordine de idei mai sunt astia de care ne amintim aici, care au tot ce se poate. Prin nesimtire. Sau … Dacă vreţi sex, fiţi răi. Funcţionează  Adica, te duci, o iei, ii dai doua plame, ii zici sa se dezbrace … dai acolo ca disperatul si ea e fericita 🙂
Tu cu ce te alegi? cu o oboseala inutila?

Dah … de asta ne urati voi pe noi. Ca nu stim sa facem sex. Ca doare, ca nu va satisfacem, sau ca nu  ne dam drumul ( 😛 ). Tu crezi ca pentru noi sexul e exact o chestie mecanica care nu implica nimic?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

8 Responses

 1. FICUSU LU'BRUCE WILL

  PAY DACA E MULT DE SCRIS FAI SI TU UN REZUMAT DA EU CRED CA IN MARE PARTE ELE SE DEZAMAGESC SINGURE UNEORI ISI DAU SEAMA CA SUNT MAI SLABE SI REFLECTA PROPRIILE GRESELI ASUPRA NOASTRA PANA LA UMA O SA VA DATI SEAMA CA NOI SUNTEM PERFECTI SI CA ELE AU PRIMIT COASTA GRESITA PT CA ADAM SE LOVISE ODATA SI ERA FRACTURATA, BAI FRATE DA COMPEX MAI E LSD_UL ASTA, AM AJUNS SA DISCUT CHESTII SENTIMENTALE MAI BINE IMI IAU BIKE-UL SI DAU 6-7-8 TURE PRIN PARC.

  Reply
 2. Dana

  Barbatii nu sunt in stare sa satisfaca o femeie pentru ca oricum nu sunt capabili sa ofere mai mult decat ofera un vibrator. Nu va dati seama ca sunt INUTILI.Nu sunt capabili de sentimente.

  Reply
 3. Dana

  Coasta lui Adam, tot o poveste ticluita de un barbat, pentru ca in realitate barbatul se naste din femeie.

  Reply
 4. Crista

  Pe voi barbatii nu va intereseaza prea mult cum se simte partenera voastra in timpul sexului, va ganditi numai la voi…si nu vreau sa ma contrazica cineva pt ca am dreptate, unii dintre voi vedeti o femeie ca pe un “obiect” sexual. Nu-i asa?

  Reply
 5. Crista

  Iar in legatura cu ce ai zis tu FICUSU LU’BRUCE WILL, sa stii ca barbatii nu sunt perfecti chiar deloc

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.