Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Eu stau si ma gandesc, de ce oare unii nu vor sa invete din online? Oare nu au sesizat faptul ca aici totul se schimba in fiecare zi, ca maine nu va mai fi la fel ca azi, ca vizitatorii de maine nu vor mai fi aceiasi, ca totul maine va trebui sa arate altfel ?

Atunci, de ce se sta, se rumega, se folosesc chestii expirate la maxim in speranta ca prostul da click-ul de rigoare.

Online inseamna dinamism mai mult decat ai vrea, mai mult decat ai cunoaste. E ca si cum ai conduce cu 120 km la ora pe un drum cu serpentine. Nu esti atent – pici. Esti atent, ai destula adrenalina – reusesti.

Va urma

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. zoo

  1. prea generalist. e nevoie de referiri, exemple sau macar aluzii.
  2. nu, cu 120 pe serpentine chiar nu se merge decat daca esti pe circuit de raliu si esti pilot experimentat.

  Reply
 2. @piticu

  Daca nu te referi la bloguri, atunci la ce te referi? Dar as dori un raspuns mai concret, nu ceva de genul: la optimizarea site-urilor.

  Reply
 3. Flo

  E imposibil sa AI O VIATA si sa fii mereu in trend cu ce mai e pe net. Eu prind franturi. In web developing de exemplu am prins mysql 4 acum cativa ani si de la el am sarit direct la symfony cand am inceput iar sa ma interesez de ultimele tehnologii. Era nevoie, pentru ca multi faceau siturile suspect de repede.
  Sau cu virusii. Eram expert acum cativa ani, dezinfectam calcurile fara antivirus, manual. Acum fix pix. Nici un antivirus nu ma mai apara. Pentru ca nu m-a mai INTERESAT sa fiu la curent cu ultimele noutati. Fiecare cu prioritatile lui. Nu poti sa-i critici pentru ca n-au prioritatile pe care ar trebui aparent sa le aiba.

  Reply
 4. iguide

  Eu de exemplu am inceput cu stangu pe online. Adik m-am apucat de web development pentru ca m-a atras ideea de a face ceva din niste poze si ceva text. Dupa care am zis sa fac ceva constructiv si asa am facut un ghid online al orasului Timisoara, la care oricum mai am de lucru. Lipseau userii si am zis ca-i ok daca postez link-u de al site-u meu pe alte blog-uri, forumuri, etc. Am facut asta 2 zile la rand si dupa aia mi-au zis mai multi ca vezi doamne fac spam. Spamul din pct meu de vedere este: mesajul nedorit pe o casuta de mail (fie ca-ti cere date personale fie ca doar te streseaza) pe locurile unde se pot posta comenturi n-am inteles de ce zice ca-i spam. In fine, trecand peste am incetat si cu treaba asta si m-am pus pe promovarea directa, offline care are mai mult succes decat orice promovare online. Ce pot sa zic este ca noi inca nu suntem pregatiti pentru net. sunt o gramada de pers care au impresia ca daca detin o casuta de mail sau un blog si le intra un mesaj nedorit, dau cu pietre in cel care l-a trimis si is mari si tari.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.