De ce mi-am cumparat masina de spalat inainte de Black Friday

De ce mi-am cumparat masina de spalat inainte de Black Friday

Pentru cei care ma urmaresc pe Facebook, m-am plans acolo ca mi s-a stricat masina de spalat. Am sunat la Depanero, au venit acasa, au constatat, m-au sunat sa imi zica cat ma costa reparatia. 550 de lei este modulul electronic al masinii, care s-a stricat. Asa incat am decis, o arunc si cumpar o masina de spalat noua. Intrebarea era daca mai astept pana la black friday  sau nu. Am preferat sa imi cumpar azi o alta masina de spalat, pentru ca am prins o promotie extrem de buna, astfel incat sa nu depaseasca bugetul alocat.

Bineinteles erau opinii care imi spuneau ca modulul electronic poate fi reparat sau carpit. Categoric, sunt de acord cu ele. Dar ce facem? Carpim o masina de spalat veche de 8 ani de zile, care spala extraordinar, dar consuma ceva curent electric sau cumparam o masina de spalat noua cu clasa de energie A++, astfel incat mai fac si alte economii. Sau ce fac? Dau 550 de lei pe modulul ala electronic ca sa tin acasa o masina de spalat, care pe alocuri a ruginit, pentru ca e umezeala sau cumpar o masina noua. Si daca carpeala nu merge? Daca piesa aia care s-a ars din modulul electronic se defecteaza iar sau alta … stau si ma stresez ca nu am garantie, stau iar fara masina de spalat o saptamana sau ceva?

Voiam sa imi iau masina asta de spalat, dar am ales versiunea pe alb.  Aparent este diferenta de 100 de lei intre culori. Eu le-as recomanda, mai ales ca si mie mi-au fost recomandate de prieteni care au acelasi model de cateva luni si sunt foarte incantati de ele.

Anyway, pentru o masina de spalat veche, exista oferte de buy back astfel incat atunci cand ti se aduce masina noua de spalat, ti se ia de acasa masina veche de spalat si se scad 100 de lei din pretul masinii de spalat cumparate. Zic sa aplicati asta pentru black friday daca vreti. Se pare ca am ajuns si noi la nivelul la care trebuie sa inlocuim tehnologia din casa, electrocasnicele: frigidere, masini de spalat, televizoare … etc. Important este sa existe si solutii de buy back pentru ele, deoarece sunt deseuri destul de periculoase si nu e bine sa le aruncam in spatele blocului.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply