DALLAS (2012)

Nu stiu altii cum sunt, dar la mine serialul Dallas era reuniune de familie. Era obligatie de familie, era sedinta, era al doilea lucru dupa Biserica. Mai mult decat atat imi amintesc ca fugeam de la biserica, acasa ca sa prindem serialul de la inceput. Si faceam pentru asta cam un kilometru in 7 minute dandu-mi sufletul pe drum.

In alta ordine de idei, pana acum eu nu am vazut serialul Dallas in culori. Pentru ca pana la finalizarea episoadelor difuzate de TVR 1, eu nu aveam decat un televizor alb-negru (care daca ar mai exista ar fi functionat si astazi). In schimb Dallas s-a reintors la televizor.

7 milioane de telespectatori au urmarit pe TNT primul episod din noua serie Dallas. Acesta este un record absolut pentru orice alt serial de televiziune difuzat in Statele Unite. Si daca nu l-ati vazut, va inviti sa-l revedeti.

Pentru ca am fost fan Dallas, sa-l revad pe Bobby jucand, pe JR, pe Sue Ellen, whoaaa ce reactii. Ah si Ray Ewing, Ray, vaaai cum arata. Vai cum au imbatranit! Acum am inteles de ce primul episod a fost atat de tare si atat de urmarit. Si cred ca e unul din putinele seriale cand in episodul de debut a putut sa scoata atatea WOW-uri din gurile telespectatorilor. Pentru ca e intr-adevar WOW!

Da, as vrea sa-l traduca cineva si sa-l aduca si in Romania pe televizoare. Poate il vom avea. Pana atunci avem asta.

Si nu-mi ramane decat sa ma intreb, mai e vreun Bush care sa devina presedinte al Statelor Unite? Pentru ca le-a inceput serialul de la televizor.

Cristi Dorombach

Cristi Dorombach, creator de conținut la techcorner.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzică, viața de zi cu zi pe blog.

Leave a Reply