Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Aseara s-a inchis un hypermarket din Craiova. Si pentru ca s-a inchis a trebuit sa scape de marfa, ca sa scape de marfa s-au aplicat reduceri, habar n-am ce reduceri, dar a iesit asa ceva.


REALITATEA.NET – Mii de craioveni au luat cu asalt un hipermarket aflat în lichidare

Ha?! Deci 200 de lei mai putin iese asa ceva? Si daca in Bucuresti oricum nu e loc de aruncat un ac in marile magazine, ce va fi daca va aparea o reducere de genul asta?

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

11 Responses

 1. dc++

  Reflexlul de chilipigiu este ceva foarte interesant din punct de vedere psihologic.
  Taica-meu a cumparat in decursul timpului o gramada de tampenii din Obor. Printre ele, un cazan de tuica, pe cand statea la bloc. Intre timp s-a mutat la casa, are corcodusi in curte si cazanul este tot depozitat in magazie.

  O matusa a luat o panarama de camera careia ii zice garsoniera. Unde? In ZABRAUTI. Dar…e ieftia, frate. Pacat ca nu are ce face cu ea si o tine goala.

  😀

  Reply
 2. blogurim

  am vazut o “doamna” interviata in filmulet si zicea cam asa: “sta lumea cate 3, 4 ore a coada, se calca in pociare, pentru ce??? pentru trei lei?”
  Intrebare: dar ea ce p..l mea cauta acolo?

  Reply
 3. blogurim

  am vazut o “doamna” interviata in filmulet si zicea cam asa: “sta lumea cate 3, 4 ore la coada, se calca in pociare, pentru ce??? pentru trei lei?”
  Intrebare: dar ea ce p..l mea cauta acolo?

  Reply
 4. liviu amza (nadie)

  nu stiu de ce aveam o banuiala ca-i vorba de PIC.pacat.eu personal nu ma bucur cind aud ca se inchide cite o firma fabrica sau magazin.daca face rau atit persoanelor cit si mediului inconjurator………..

  Reply
 5. Andreea R.

  Mda, cei din Pitesti au fost oarecum mai smecheri. Intai si-au anuntat toti cunoscutii, rudele etc. si pe urma au dat drumul oamenilor. Nu mai exista pe rafturi niciun televizor, sau vreun alt aparat electrocasnic. A, in spate, in depozit mai aveau unele lucruri, dar le scoteau doar daca te puneai bine cu ei :))

  Reply
 6. E-nigma

  Trecand cu masina pe langa mag din Pitesti, am vazut parcarea plina si am zis ca ceva e dubios, sa aruncam un ochi. Intr-adevar, cutii goale, raionul de electronice golit si devastat, lumea se batea pe junk-uri care oricum sunt ieftine in timp de 2 tast Microsoft zaceau nebagate in seama.. Evident ca le-am cules amandoi, ca altceva oricum nu mai era de luat, un Canon MP140 era fara cutie si fara cabluri, ca prindea bine altfel, iar vanzatorii au zis ca e defecta, ca sa scape de mine. Chilipirgiu sau nu, daca puneam mana pe un Nikon D60 la 50% chiar ma declaram fericit, desi nu stiu daca macar au avut. Cred ca a fost omor cand s-a dat drumul, si normal ca au luat intai vanzatorii ce era mai interesant, eu am ajuns aproape de inchidere. Dar militie nu era. Si nici nu se calca lumea in picioare, nici cozi foarte mari nu mai erau, pt ca se cam golise. Pedeapsa ca nu mi-am citit ieri pastila de la Piticu 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.