Din ciclul tot ce putea fi inaugurat a fost facut, a mai ramas de inaugurat un lift. Asa s-a intamplat la Gura Humorului, unde oficialitatile n-au avut ce face decat sa inaugureze un lift.

Dupa cum putem vedea in acest material video laudativ la adresa autoritatilor, pentru ca altfel n-aveau voie sa-l faca, investitia nu a fost prea mare pentru un lift. A fost mare pentru tot spitalul pe sapte ani. Dar eu ma intreb de ce sa fie nevoie de un popa sa sfinteasca un lift? Si de ce liftul ala are cartela. Adica e clar ca nu va putea fi folosit de pacienti. Esti pacient, pe scara, ca liftul consuma curent.

 

 

Si pentru unii si altii. Nu am scris asta ca sa-l copiez pe Petreanu, ci pentru ca nimeni din presa n-a dat beta. 🙂
 

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

4 Responses

 1. Javra

  Oamenii ăştia n-au minte chiar deloc.
  Nu mă mir de oficialităţi, fiindcă pentru funcţiile astea au plătit din greu, dar mă întreb cum s-a lăsat angrenat într-o astfel de mascaradă un preot. Ah, da, tot pentru bani!
  Şi peste toate tonul triumfalist al comentatoarei tv…
  Să ne ierte Dumnezeu!

  Reply
 2. Razvan Gavrila

  Mai penibil de atat nu se putea. Presupun ca au sfintit si WC-urile, mesele de operatii si trusele de operatie pentru ca pacientii sa fie mai aproape de Sfantul Duh.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.