Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Va las sa va ganditi ce idei aveti voi de civilizare a Bucurestiului. Recunosc, si eu arunc tigarea pe jos pentru ca in statia de autobuz nu am un cos de gunoi amenajat pentru mucuri de tigara aprinse.

Ce trebuie sa le facem alora care la 5 zile dupa ce a nins n-au scos lopetile sa dea zapada la o parte? Nu primariilor, locatarilor. Trebuie sa vina cineva cu portavocea sa incepe sa strige? Trebuie sa vina cineva sa ii indemne ca pe oi?

Update: la 10 minute dupa articolul asta, am vazut pe geam unul care dadea zapada, de la masina lui 2 metri mai in strada 🙂

zapada

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

21 Responses

 1. 2nash

  Cosmin, sometimes less is more. Deci presupun ca subiectii postului tau s-ar simti vizati serios daca, poate, le-ai “zice-o” mai cu zambetul pe buze dar atat de elegant incat s-o simta la ficatzi…

  Reply
 2. dosvida

  Am si eu cocofixu’ meu: pe strada mea e plin de kktoi de caini, caini care vin cu stapanii lor la plimbare si noi – eu , care, nu trece o saptamana sa nu calc in noroc macar o data. Propun camere de filmat si amenzi educative. Altfel nu vad cum s-ar putea curatza trotuarul meu.

  Reply
 3. neuronu

  Daca pui problema asa, am si eu o intrebare. Tu ai iesit sa dai zapada? Cati dintre cei care au comentat aici au iesit sa dea zapada?

  Reply
 4. Auggie

  Nu putem civiliza Bucurestiul atita timp cit noi nu putem niste reguli elementare de bun simt. A disparut , din pacate cea mai mica urma de spirit cvic. Trist.

  Reply
 5. Faking Life

  Solutii de civilizare – Bucuresti, Romania, UE…

  Este unanim acceptat faptul ca avem un oras de cacat. Avem, ca am si eu buletin de Bucuresti. Deci, sunt un cetatean respectabil al Bucurestiului. Si ma sperii pe zi ce trece.
  1. Traficul – cea mai dureroasa problema
  Dupa ce a crescut venitul mediu pe …

  Reply
 6. Cosmin

  Bai taranilor, nu intelegeti ca nu voi civilizati Bucurestiul! Ce ipocriti! Cum sa civilizeze Bucurestiul taranii. E absurd. Bucurestiul e in halul in care este din cauza voastra, bai!

  Reply
 7. gabi

  hehehe problema e mai grava si mai dura… videanu, primarul bordura, a declarat ca se va curata zapada de pe strazi la vara… si nici un roman nu a iesit sa protesteze sau sa-l caute cu ciomagu’. romanii au ajuns sa le fie bine si nu ii mai intereseaza ca cei care traiesc de pe urma oamenilor pot sa trateze pe platitorii de impozite cu dispret.

  un articol foarte misto pe tema asta este pe Jurnalul Romanesc: http://www.jurnalulromanesc.ro/?module=displaystory&story_id=1215&format=html

  enjoy:) si hai in germania mai repede:D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.