Share
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Deci va rog eu, incetati cu tampeniile astea, sunt de 5 ani de zile pe messenger, ala nu va dati seama ca e mort de mult?

elodia

About The Author

Cristi Dorombach, problogger la piticu.ro, dcristi.ro scrie despre internet, online, social, politic, filme, muzica, viata de zi cu zi pe blog.

22 Responses

 1. piticu

  oricat as vrea nu pot sa iti dau dreptate, nu e vorba in discutia asta de viata copilului, e vorba de promovarea lui

  Reply
 2. AfterD

  Bai .. de data asta tin cu Piticu.
  Mass-ul asta circula de ceva timp . Presupunand (prin absurd) ca e vorba de un caz real, logica, nu senzationalismul sau cinismul ne spune ca pana acum ori a primit sangele de care avea nevoie ori a plecat la loc cu verdeatza.
  In caz ca de 5 ani incoace are constant nevoie de transfuzii sanguine inseamna ca are cea mai mare hemoragie din istorie. 🙂

  Reply
 3. Cristim

  ati avut vreunul curiozitatea sa sunati la numarul ala de telefon ?
  nu am ab4 , am primit si eu mass-ul asta , asa ca nu am dat atentie
  nu cumva doarincarcam o cartela cu astfel de mass ?

  Reply
 4. Ionut Puiu

  Cred ca si Rares e de mult in lumea celor drepti. Sau se vindeca acum si cancerul la creier? Asta ori e mort, ori canta manele. 😀

  “Bună, numele meu este Carmen si am un copil nou nascut, numit Rareş . El inseamnă tot ptr mine, şi recent doctorii au descoperit că are cancer la creier. Din păcate eu si soţul meu nu avem bani nici măcar să plătim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO şi AOL şi am căzut de acord că pentru fiecare persoană care primeşte acest mesaj să primim 5 cenţi în schimb. Deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista şi ajute-ne. Dă-l mai departe te rugăm.”

  Reply
 5. Mixomatoza

  Pfffff, god damn it! Spamurile astea sunt absolut de rahat. Asa se fura id-urile de mail, ca mai apoi sa fie vandute pe bani frumosi unor firme (ca tot se primesc pe mail diverse reclame necerute etc). Si daca sunt ceruti si bani in diverse scopuri “umanitare” atunci e si mai mare escrocheria.

  Reply
 6. Arabella

  Piticule, pt. moment abonatul apelat nu poate fi contactat, va rugam sa reveniti. Ce dracu se isterizeaza astia atat cu salvarea vietii pixului, a murit mah, gata, hua, nu vedeti ca are telefonul inchis? Am sunat ca deja ma luara spumele, dupa ce am citit la tine, am primit mass cu kkt asta de mesaj.

  Reply
 7. Bogdan

  Mda.. nu stiu daca mai e deschisa discutia dar acest mesaj l-am primit azi pe mail.. Mesajul a fost trimis la zeci de adrese deci de cati ani spuneati in 2008 ca circula pe net? Na acum e 2012 :)) si cred ca va mai circula bine mersi vreo 10 ani…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.